XPRIMM Info
 

Buletin Informativ de Asigurari
Nr. 464 - 3 martie 2021
 
 
EDITORIAL | INTERVIU | TENDINTE | JOB

EDITORIAL  

Fii sanatos! "Sofer" - substantiv fara gen

In pofida prezentei active in trafic - la finalul anului 2019, circa o treime din posesorii de permis de conducere din Romania erau femei -, dar si a statisticilor care indica faptul ca soferii femei produc mai putine accidente, stereotipurile privind femeile la volan persista si astazi.

Astfel, initiativa "Cu stil, in trafic", parte a proiectului FII TREAZ LA VOLAN!, urmareste, pentru al doilea an consecutiv, sa lupte impotriva stereotipurilor de gen in trafic, prin exemplul pe care il ofera femei care au profesii "atipice" legate de zona auto, precum si femei privite cu admiratie si respect in viata lor de zi cu zi.

Cu acest prilej, campania propune o serie de interviuri cu prezente feminine din lumea auto-moto care dovedesc faptul ca abilitatile de sofer sau pasiunea pentru acest domeniu nu au nicio legatura cu masculinitatea sau feminitatea. Alina BURLACU, Specialist Senior in Transporturi, Banca Mondiala, si Ana BANCU sunt primele doua soferite care au dat curs invitatiei de a raspunde la intrebari.

Obiectivele campaniei includ inlaturarea stereotipului "femeile nu sunt buni conducatori auto/ moto...", precum si promovarea reusitelor feminine in domenii considerate, uneori, "atipice".

Va invitam alaturi de noi pe pagina oficiala a campaniei si pe Facebook/treazlavolan!Adina TUDOR

INTERVIU  

Despre activitatea si obiectivele companiei, procesul de digitalizare accelerat de pandemie, si nu numai, am discutat cu George ZAHARESCU, Director General, PRESTIGE Insurance Broker de Asigurare.

George ZAHARESCU: Dezvoltam aplicatia prin care colaboratorii vor putea emite online polite de asigurari


XPRIMM: Pandemia de COVID-19 a adus multe provocari pentru industria de asigurari, si nu numai. Totusi, ce oportunitati a adus in cazul PRESTIGE Broker?

George ZAHARESCU: Oportunitatea accelerarii procesului de digitalizare. Daca in perioada anterioara pandemiei, digitalizarea reprezenta un deziderat viitor, odata cu pandemia Covid-19 am constatat necesitatea trecerii accelerate a activitatii brokerului spre mediul online, prin digitalizarea intregului proces de emitere a politelor de asigurare.

Continuare

TENDINTE  
Cum a remodelat COVID-19 cererile de asigurare ale consumatorilor

In Europa si in intreaga lume, exista speranta ca, anul acesta, viata va incepe sa revina la normal. Dar, desi oamenii pot incepe sa lucreze, sa socializeze si sa calatoreasca asa cum o faceau inainte, modul in care achizitionam asigurari - si, intr-adevar, ceea ce ne dorim de la asiguratorii nostri -, nu va fi niciodata acelasi, arata un studiu ACCENTURE.

Continuare

Cu stil in trafic  
Alina BURLACU, Specialist Senior in Transporturi, Banca Mondiala

Anul acesta, in cadrul campaniei "Cu stil in trafic", aducem in fata voastra prezente feminine din lumea auto-moto care dovedesc faptul ca abilitatile de sofer sau pasiunea pentru acest domeniu nu au nicio legatura cu masculinitatea sau feminitatea.

Continuare

JOB
FABRICA DE ASIGURARI Broker de Asigurare (Specialist Sisteme de Asigurari)
FABRICA DE ASIGURARI Director de Vanzari Asigurari de Viata si Sanatate
FABRICA DE ASIGURARI Asistent in Brokeraj ( Partener FDA);
Porsche Finance Group Romania Business developer
ERGO LIABILITY UNDERWRITER
Willis Towers Watson Account Executive in cadrul departamentului Health&Benefits (broker de asigurari)
RECOMANDARIERGO


DESTINE Broker


DAW Broker


Revista PRIMM
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.

Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!