XPRIMM Info
 

Buletin Informativ de Asigurari
Nr. 448 - 3 iunie 2020
 
 
EDITORIAL | INTERVIU | TENDINTE | JOB

EDITORIAL  

#Continuam

Aceasta este deviza sub care ne-am desfasurat cu totii activitatea de la jumatatea lunii martie incoace. Am trecut prin toate starile - nedumerire, usoara panica, determinare, acceptare... si inca mai experimentam. Intre timp am iesit din starea de urgenta si am intrat in cea de alerta, de relaxare a masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Este o situatie fara precedent si fiecare a gestionat-o cum a stiut mai bine. Piata de asigurari s-a descurcat onorabil. A dovedit ca este flexibila si ca, la nevoie, imbratiseaza rapid tot ce aduce bun digitalizarea si isi schimba stilul de a face business. A continuat si continua sa ofere servicii si suport de calitate, chiar si cu cea mai mare parte a echipelor relocate in propria sufragerie. Se poate!

Mai mult decat atat, a aratat ca este o industrie care isi cunoaste rolul si importanta in societate si nu a ezitat sa se implice. S-au facut donatii, s-a comunicat responsabil si companiile de asigurari si de brokeraj au contribuit prin mijloacele lor proprii la combaterea efectelor pandemiei COVID-19. Da, chiar si sustinerea clientilor care au avut nevoie de intelegere si pasuire in plata ratelor la asigurari reprezinta tot o forma de ajutor acordat economiei si societatii.

Echipa XPRIMM a urmat si ea acelasi scenariu si, asa cum s-a obisnuit de peste 20 de ani, si-a acordat ritmul cu cel al companiilor din piata de asigurari. Si uite asa pandemia asta ne-a adus atatea schimbari, atata treaba, atata nevoie de energie istet investita, incat uneori uitam si de COVID si ne concentram in mod real doar pe a face ce stim noi mai bine, cat de bine putem, indiferent de contextul extern. Doar asa #Continuam! Va invitam sa vedeti si sa rasfoiti si Revista PRIMM Asigurari & Pensii, intr-un nou format digital, realizata exclusiv online!


Redactia

 

INTERVIU  

Adaptarea rapida la noile nevoi de distantare sociala ale clientilor este principalul avantaj al jucatorilor din piata asigurarilor si este, probabil, una din primele cinci industrii din Romania care a reusit sa se adapteze la situatia impusa de COVID -19 intr-un timp relativ scurt.

Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker de Asigurare


XPRIMM: SAFETY Broker sarbatoreste, anul acesta, 15 ani de activitate. Cum a debutat si care au fost momentele care au marcat evolutia companiei de-a lungul timpului?
Viorel VASILE: In 2005, cand am pornit pe acest drum, am stabilit clar tintele si valorile noastre, iar acestea s-au transformat, in timp, in tot atatea beneficii pentru clientii nostri. Suntem o echipa de oameni profesionisti, cu experienta vasta, care se bucura de sprijinul unor companii de renume din piata asigurarilor.

Continuare

TENDINTE  
Transformarea Distributiei de Asigurari pe timp de pandemie
Industria de asigurari din Romania a adoptat, in aceasta primavara, in ritm accelerat, o serie de masuri speciale, fara precedent, pentru a-si proteja atat clientii, cat si angajatii de riscul infectarii cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), asigurand, in acelasi timp, continuitatea operatiunilor curente in deplina siguranta.


Continuare

OPINII  
Asiguratori RCA vs. reparatori. Un razboi de castigat de catre asiguratori

Mihai NEACSU
Partener
NEACSU & ASOCIATII - Societate de Avocati


2017. Elaborare Lege 132/2017 si Norma aferenta. Se doreste, in atelierele ASF, pe buna dreptate, o lege formulata in jurul persoanei prejudiciate, al drepturilor, dar si al obligatiilor acesteia. Aceasta este cheia citirii noii legi.


Continuare
JOB  
GRAWE Romania Team Leader (regiunea Vest)
GRAWE Romania Director Local Vanzari (regiunea Vest)
GRAWE Romania Consultant asigurari si Consultant financiar viata (regiunea Vest)
GRAWE Romania Specialist sistem de plati
GRAWE Romania Consultant asigurari si Consultant financiar viata (regiunea Est)
GRAWE Romania Consultant asigurari si Consultant financiar viata (regiunea Sud)
GRAWE Romania Consultant asigurari si Consultant financiari viata (regiunea Sud-Vest)
GRAWE Romania Consultant asigurari (Harghita)
GRAWE Romania Director Local Vanzari (regiunea Est)
GRAWE Romania Director Local Vanzari (regiunea Sud)
GRAWE Romania Director Local Vanzari (regiunea Sud-Vest)
GRAWE Romania Team Leader (Harghita)
GRAWE Romania Team Leader (regiunea Est)
GRAWE Romania Team Leader (regiunea Sud)
GRAWE Romania Team leader (regiunea Sud-Vest)
GRAWE Romania Inspector de specialitate subscriere (asigurari generale)
GRAWE Romania Inspector de specialitate subscriere (asigurari de viata)
PAID Romania Administrator de Retea si Sisteme IT
RECOMANDARI


EUROINS


ERGO


DESTINE Broker


DAW Broker
Revista PRIMM
Cea mai citita Revista de Asigurari!
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.


Download


Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici