XPRIMM Info
 

Buletin Informativ de Asigurari
Nr. 442 - 5 februarie 2020
 
 
EDITORIAL | INTERVIU | TENDINTE | JOB

EDITORIAL  

XPRIMM Info, newsletter-ul care aduce cititorilor, de doua ori pe luna, tendintele din domeniul asigurarilor si cele mai recente interviuri cu profesionistii din piata locala de profil, implineste astazi, 5 februarie a.c., 19 ani de la prima sa aparitie.

Cu peste 440 de editii publicate in momentul de fata, newsletter-ul este distribuit catre o baza de date de aproape 15.000 de abonati. Rubricile Editorial, Interviu si Tendinte, care au facut parte din continutul XPRIMM Info inca de la inceput, continua sa ramana si astazi in structura sa de baza.

Din 2001, bilunar, in fiecare zi de miercuri dupa-amiaza (initial a fost distribuit joia), abonatii XPRIMM primesc o noua editie a Buletinului Informativ "XPRIMM Info".

XPRIMM Info este parte din familia XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM Stiri, XPRIMM Job si XPRIMM News.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Andreea RADU

 

INTERVIU  

Romanii au inca o anumita reticenta prin care asociaza asigurarile cu moartea, boala sau o batranete prea indepartata la care nu doresc sa se gandeasca. Tocmai de aceea, comunicam constant pe retele de social media si nu numai despre beneficiile pe care le ai atunci cand detii astfel de asigurari.

Sinziana MAIOREANU, CEO, AEGON Romania


XPRIMM: Care sunt principalele afectiuni pentru care apeleaza romanii la asigurarile de sanatate private?
Sinziana MAIOREANU: AEGON Romania furnizeaza doua tipuri de asigurari pentru sanatate: unul este dedicat celor care vor sa aiba sprijin financiar si acces rapid la tratament in cazul unui diagnostic oncologic, prin Asigurarea Optimist, iar altul se adreseaza persoanelor care vor sa obtina rapid, online, o a doua opinie medicala de la specialisti internationali, prin AEGON Diagnose.me.

Continuare

TENDINTE  

Cele mai populare 10 personaje din Game of Thrones si sansele lor de a incheia o asigurare de viata la termen

A inceput timid in SUA, apoi a ajuns, aproape instant, in intreaga lume. Cele 73 de episoade, impartite in 8 sezoane - cu un ultim episod difuzat in data de 19 mai, cand multi dintre cei care citesc aceste randuri erau prezenti la cea de-a 22-a editie FIAR -, au facut si vor face mult timp de acum inainte ocolul intregii lumi. Vorbim, desigur, despre unul dintre cele mai indragite sau detestate - pentru ca nu este cale de mijloc -, seriale din ultimii multi ani: Game of Thrones. Nu ne-am propus sa va convingem sa urmariti sau nu acest serial, ci sa va oferim o noua perspectiva: asigurarea de viata, intr-un serial in care Moartea joaca rolul principal.

Continuare


OPINII  

Asigurarile in Romania, la 30 de ani: Un sistem solid, in cautare de noi oportunitati

Piata asigurarilor din Romania a suferit transformari profunde in cei 30 de ani de la revenirea la economia de piata. Ca si celelalte sectoare ale industriei financiare, domeniul asigurarilor a traversat perioade mai favorabile si mai putin favorabile insa, in timp, s-a consolidat si a devenit stabil din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, Romania ramane pe ultimele locuri in Uniunea Europeana in privinta gradului de accesare a asigurarilor. Ce este de facut pentru impulsionarea consumului de asigurari, avand in vedere ca aceasta este o forma de protectie financiara recunoscuta si o necesitate in intreaga lume?

Continuare


JOB  
ASIROM VIG Auditor Intern Senior
ASIROM VIG Inspector Reasigurari
ASIROM VIG IT Business Analist
ASIROM VIG Testing & Support Engineer
ASIROM VIG IT Reporting
PAID Romania Responsabil functie actuariala
OMNIASIG VIG SUBSCRIITOR RASPUNDERI (Administratia Centrala)
OMNIASIG VIG Subscriitor
OMNIASIG VIG SEF DEPARTAMENT DAUNE SANATATE
OMNIASIG VIG INSPECTOR DE RISC
OMNIASIG VIG RESPONSABIL RETEA FURNIZORI
OMNIASIG VIG INSPECTOR DAUNE SANATATE
OMNIASIG VIG INSPECTOR DAUNE NON-AUTO
OMNIASIG VIG INSPECTOR DAUNE AUTO Bucuresti
OMNIASIG VIG INSPECTOR ASIGURARI
OMNIASIG VIG COORDONATOR RETEA CLIENTI
OMNIASIG VIG EVALUATOR MEDICAL
UNSAR Specialist Asigurari Generale Non-Auto
RECOMANDARI


EUROINSMARSH


ERGO


DESTINE Broker


DAW Broker
Revista PRIMM
Cea mai citita Revista de Asigurari!
XPRIMM Insurance Reports
Publicatii de analiza a pietelor de asigurari pentru 32 de state din regiunile ECE, SEE si CIS.


Download


Orice informatie publicata in acest buletin informativ poate fi preluata cu specificarea sursei.
Abonamentul la Buletinele de Asigurari XPRIMM Stiri, Info, Special si Job este GRATUIT!
Daca doriti sa va dezabonati click aici