1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Noua editie a Revistei PRIMM ...

Noua editie a Revistei PRIMM Asigurari & Pensii poate fi rasfoita online!

Editia Speciala a Revistei PRIMM Asigurari & Pensii, din luna decembrie 2021, a fost lansata in format digital multimedia pentru a putea fi rasfoita online, oricand si de pe orice dispozitiv, fie telefon, tableta sau laptop, de pe scaunul de birou sau din confortul casei. Noul numar al revistei este dedicat asiguratorilor si brokerilor care au sustinut dezvoltarea industriei locale si au pus bazele in ceea ce priveste noua arhitectura a pietei.

RASFOIESTE aici Revista PRIMM Asigurari & Pensii!

"2022 - Noua arhitectura a pietei de asigurari" este titlul CoverStory-ului care inglobeaza peste 30 de mini-interviuri cu specialistii din piata, din care am aflat opiniile acestora in ceea ce priveste evenimentele intamplate anul acesta in industria locala, inclusiv falimentul CITY Insurance, precum si estimarile lor evolutiile din 2022.

Pentru a aprecia implicarea si eforturile facute de-a lungul anilor, redactia XPRIMM Publications dedica o parte din revista companiilor care au rezistat pana acum in piata si si-au adus aportul in dezvoltarea ei, apreciind anii de activitate ai acestora - Arhitectii Asigurarilor si Arhitectii Distributiei in Asigurari.

Noul numar al revistei aduce si o analiza a pietei de asigurari din Europa Centrala si de Est. In ansamblu, PBS in ECE s-au ridicat la 20,75 miliarde EUR la sfarsitul lunii iunie 2021, cu 8,30% mai mult fata de anul trecut.

Nu puteau lipsi nici interviurile traditionale. De aceasta data, la intrebari ne-au raspuns:

  • Cristian ROSU, Vicepresedinte, ASF
  • Mona CUCU, Director General, FGA
  • Interviu aniversar cu Board-ul ASIROM VIG
  • Marian SIMINICA, Director Executiv, ISF
  • Adrian MUNTEANU, FUNK International Romania

Totodata, in Revista PRIMM Asigurari & Pensii veti regasi si paginile dedicate campaniillor FII TREAZ LA VOLAN!, Stii totul despre asigurari si castigi si Luna Asigurarilor de Locuinte.

Printre titlurile editiei se regasesc si:

  • Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2021
  • Asigurarile de garantii
  • Telemedicina
  • Distributia Bancassurance

Puteti rasfoi AICI Revista PRIMM Asigurari & Pensii sau o puteti solicita in format .pdf AICI!

Multumim tuturor partenerilor! Va dorim Sarbatori Fericite si un 2022 plin cu realizari!