1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Noua echipa de conducere a BAAR. ...

Noua echipa de conducere a BAAR. Madalin ROSU a fost reales Presedinte

Companiile din industria asigurarilor auto din Romania si-au ales membrii in Consiliul Director al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, una dintre cele mai importante asociatii care reprezinta interesele asiguratorilor de autovehicule din Romania.

Madalin ROSU (foto), reprezentant al companiei OMNIASIG, a fost reales pentru al doilea mandat consecutiv ca Presedinte al Consiliului Director BAAR. 

Din Consiliul Director BAAR mai fac parte in calitate de membri Emilia LORINCZ, din partea ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, Calin Rares MATEI, din partea GROUPAMA, Raluca Theodora VISAN, din partea ASIROM, care au fost realesi si cel mai nou membru ales Tanja BLATNIK, din partea EUROINS. Impreuna, cei cinci isi propun sa continue eforturile de profesionalizare si maturizare a pietei asigurarilor auto din Romania.

"Astazi, mai mult decat niciodata, pentru a dezvolta proiecte de anvergura si pentru a schimba modelele de gandire si abordare este nevoie de inventivitate, coerenta, stabilitate, continuitate, predictibilitate, de echipe solide si dedicate. Iar noi, in cadrul BAAR, avem construita o astfel de echipa si am lansat deja cu succes mai multe proiecte, unele finalizate, altele aflate in derulare. Le multumesc, asadar, tuturor membrilor BAAR pentru sustinerea oferita Consiliului Director si conducerii executive si pentru ca si-au dorit sa mergem inainte spre a dezvolta cat mai mult si mai bine industria in zona de digitalizare, asigurand astfel calitate si o transparenta cat mai mare serviciilor oferite in beneficiul consumatorilor. Avem deja bazele puse, iar in urmatorii patru ani construim si dezvoltam, cu misiunea clara de a fi un centru de competenta si excelenta, un model de integritate, pentru piata", a declarat Madalin ROSU, Presedintele reales al BAAR, identificand principalele directii catre care vor fi concentrate eforturile Asociatiei in urmatorii ani.

Noul Consiliu director BAAR urmeaza sa-si intre in atributii dupa obtinerea avizului Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR) este o asociatie profesionala care are ca membri toate societatile de asigurare autorizate sa practice, pe teritoriul Romaniei, asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si de tramvaie (RCA).
PROMO