1asig.ro
1asig.ro
Notiunile generale despre ...

Notiunile generale despre asigurari - prima tema a concursului "Stii totul despre asigurari si castigi"

5 min. / 1.540 cuvinte
Asigurarile nu reprezinta neaparat un subiect de conversatie popular in viata de zi cu zi, insa rolul lor in protectia financiara ramane unul extrem de important. Tocmai de aceea, APPA desfasoara, in perioada 16 noiembrie - 18 decembrie a.c., campania nationala de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" - un proiect care propune o serie de concursuri desfasurate pe baza unor notiuni teoretice de baza.

PROMO


Prima etapa a concursului are in centru conceptele generale din asigurari, pe care fiecare roman trebuie sa le cunoasca. Definitiile unor cuvinte precum "excluderi", "eveniment asigurat", "dauna acoperita" sau "prima de asigurare", dar si aspecte privind rolul si beneficiile asigurarilor sunt doar cateva dintre informatiile transmise publicului larg cu acest prilej.

Informatiile sunt transmise atat prin intermediul unui filmulet online, care cuprinde toate notiunile teoretice, cat si prin postari grafice distribuie pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

Daca nu ai facut deja acest lucru, invita-ti clientii sa participe la etapa 1 a concursului "Stii totul despre asigurari si castigi"! Cunostintele financiare pe care le dobandesc cu acest prilej ii ajuta sa fie mai pregatiti in fata riscurilor, sa inteleaga mai multe despre protectia financiara si, de asemenea, ii pot ajuta sa castige premii importante.

Acestia gasesc aici toate detaliile legate de procesul de participare. Daca vor mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, indeamna-i sa il asculte pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Invita-i sa arunce si un ochi pe regulamentul oficial de aici.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, SIGNAL IDUNA, INTERBROKER, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PROFIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

1.209 accesari