1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Next Ins Pro va coordona vanzarile ...

Next Ins Pro va coordona vanzarile asiguratorului grec HELLAS Direct in Romania.

Next Ins Pro, parte a grupului polonez Unilink, cel mai mare broker din Europa Centrala si de Sud Est, cu operatiuni in Polonia, Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia si Republica Moldova va coordona vanzarile asiguratorului grec, Hellas Direct in Romania.

HELLAS Direct si-a anuntat intrarea pe piata din Romania, fiind o companie de asigurari inovatoare, bazata pe tehnologie, care opereaza in Grecia si in Cipru.

Pentru inceput, vor lansa un produs de raspundere civila auto (RCA), urmand sa extinda portofoliul si cu alte asigurari optionale (Casco, Locuinte, Travel s.a.).

Hellas Direct va fi reprezentata in Romania de Next Ins Pro, agentul de management care va coordona vanzarile asiguratorului grec.

"Estimam data de incepere a vanzarilor in 7 Noiembrie 2022, data pana la care vom avea deja semnate parteneriatele tripartite intre Hellas Direct/Next Ins Pro/Brokerii de asigurare."

Mihnea TOBESCU, CEO Next Ins Pro.

Echipa de management a MGA-ului este completata de Catalin CHIRIAC in calitate de CUO, Catalin avand o experienta de peste 20 ani in underwriting in companii de top din Romania.

"Pana in prezent au fost semnate contracte cu principalele platformele de vanzare ale brokerilor din Romania - 24 Broker, Simba si Broker Net, urmand ca subscrierea sa inceapa simultan la toti brokerii care au semnat parteneriate cu Next Ins Pro." a declarant Catalin CHIRIAC, CUO Next Ins Pro.

Detalii suplimentare pot fi solicitate la adresele de mail:

- Mihnea.Tobescu@nextins.ro;

- Catalin.Chiriac@nextins.ro