1asig.ro
1asig.ro
Ne pregatim pentru campania ...

Ne pregatim pentru campania nationala "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

5 min. / 1.540 cuvinte
Au ramas mai putin de doua saptamani pana la debutul campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" ajunsa deja la a VIII-a editie. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute campanii nationale adresate publicului larg care are ca obiective sa promoveze rolul si utilitatea asigurarilor de locuinte.

PROMO


Lansat pentru prima data in 2013, conceptul reprezinta un amplu proiect de comunicare, cu multiple elemente, axate pe diseminarea de mesaje referitoare la importanta asigurarilor de locuinte.

Obiectivele campaniei includ cresterea gradului de constientizare a romanilor cu privire la pericolele la care le este expusa locuinta, precum si informarea acestora cu privire la formele de protectie financiara pe care le ofera incheierea unei asigurari obligatorii sau facultative de locuinta.

Anul acesta campania se va concentra pe efectele pandemiei de COVID-19 si cum a redefinit aceasta modul in care ne raportam la propria locuinta, astfel:
  • In aceste vremuri nesigure, locuinta a devenit, mai mult decat niciodata, un bun esential;
  • In acest context, un risc care sa ne distruga locuinta sau o dauna majora sunt probleme de care nu avem nevoie. O asigurare de locuinta devine o plasa de siguranta accesibila.
  • Asadar, editia a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, cea care a devenit un adevarat scut de protectie in vremea pandemiei.
  • Mesajele campaniei vor fi construite in jurul temei "Acasa esti in siguranta. Casa ta e protejata?"
Cea de-a VIII-a editie a proiectului "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se va desfasura intre 1 si 31 octombrie 2020.

399 accesari