1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ne apropiem de Marea Finala a ...

Ne apropiem de Marea Finala a concursului "Stii totul despre asigurari si castigi"

Campania nationala de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi", organizata sub forma unui concurs online, se apropie cu pasi repezi de Marea Finala. Ultima etapa saptamanala - care are in centru asigurarile de sanatate si de viata - se va incheia oficial pe 13 decembrie.

Dupa extragerea castigatorilor etapei a 4-a, va avea loc extragerea celor 20 de norocosi care vor fi invitati sa ia parte la Marea Finala, unde Marele Premiu acordat este un voucher de 2.500 de lei. Pentru a fi eligibili sa participe la extragerea care desemneaza participarea la Marea Finala, concurentii trebuie sa fi participat la cel putin doua etape saptamanale.

Daca nu ai facut deja acest lucru, da-le de veste clientilor tai si invita-i sa participe la ultima etapa a competitiei: cunostintele financiare le pot aduce premii importante! Spune-le ca pot intra aici pentru CONCURS. Trebuie doar sa raspunda la 6 intrebari si sa completeze datele de inregistrare in competitie!

Si gata! Intra automat in tragerea la sorti in care au sansa sa castige unul dintre cele 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online. De asemenea, daca participa la minim 2 etape saptamanale, devin eligibili pentru Marea Finala unde pot castiga un voucher de 2.500 lei.

Daca vor mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, indeamna-i sa il asculte pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Invita-i sa arunce si un ochi pe regulamentul oficial de aici.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTER Broker, ASISOFT, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PRO FIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

PROMO