1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
NN lanseaza in Romania NN ...

NN lanseaza in Romania NN Bootcamp, un program international de invatare accelerata si internship platit pentru tinerii care isi doresc o cariera in IT

NN sustine tinerii talentati si pasionati de tehnologie, sa isi dezvolte abilitatile si competentele digitale esentiale pentru o cariera in domeniul IT. Compania lanseaza astfel, NN Bootcamp, un program international de invatare accelerata dedicat studentilor si proaspetilor absolventi, cu scopul pregatirii lor pentru obtinerea certificarii Salesforce Administration. Prin aceasta initiativa, care se desfasoara in mai multe tari unde este prezent NN Group, compania urmareste sa sustina dezvoltarea generatiilor viitoare de specialisti IT si sa creeze oportunitati profesionale pentru cei care vor sa contribuie la accelerarea insurtech in Romania.

NN Bootcamp face parte din strategia de transformare digitala a NN. Programul ofera entuziastilor IT acces la training-uri cu mentori internationali, prin care isi pot dezvolta cunostintele si competentele tehnice, prin informatii teoretice si teme practice, dar si prin implicarea intr-un proiect real al companiei, cu aplicabilitate in peisajul actual din piata muncii IT.

"La NN, digitalizarea e o prioritate strategica, pentru ca vrem sa oferim mereu clientilor o experienta digitala care sa raspunda nevoilor si asteptarilor lor. De aceea, investim in initiative ample care sa sustina inovatia si dezvoltarea insurtech in Romania, atat la nivel operational, cat si atunci cand vine vorba de talente care vor sa contribuie la aceasta misiune. Prin NN Bootcamp, oferim tinerilor un program de invatare accelerata, cu provocari reale, nu doar teoretice, intr-un cadru international sustinut de specialisti din NN. Candidatii vor fi pregatiti pentru sustinerea certificarii de Salesforce Admin si vor avea posibilitatea sa obtina un job in cadrul echipei noastre", spune Laura UCEANU, Chief Information Officer la NN Romania.

NN Bootcamp se adreseaza studentilor in ultimul an, masteranzilor sau proaspetilor absolventi din facultati precum Politehnica, Cibernetica, Informatica, Matematica sau alte specializari tehnice, interesati sa-si dezvolte o cariera in domeniul IT. Pentru a candida pentru un loc in NN Bootcamp, tinerii se pot inscrie pe parcursul lunii martie in baza CV-ului, demonstrand ulterior, in cadrul unei discutii cu echipa de recrutare, performantele academice, activitatile extracurriculare, abilitatile tehnice si eventuale experiente profesionale.

NN isi propune astfel sa atraga tineri talentati in domeniul tehnologiei, cu abilitati de comunicare si motivatie sa invete si sa se dezvolte alaturi de o echipa de profesionisti entuziasti. Prin tot ceea ce fac, specialistii IT din cadrul companiei se dedica accelerarii transformarii digitale in asigurari, iar NN este locul unde fiecare angajat este incurajat sa actioneze si are autonomie in luarea deciziilor, este sustinut sa fie mereu mai bun, sa creasca impreuna cu echipa din care face parte si, mai ales, sa faca o diferenta.

Programul se va desfasura pe parcursul a 12 saptamani, perioada in care tinerii selectati vor parcurge modulele online de invatare si vor beneficia de sesiuni aplicate de mentorat sustinute de specialisti din grupul NN. De asemenea, tinerii vor experimenta modul de lucru intr-un proiect real de business, se vor pregati pentru sustinerea examenului de certificare Salesforce Admin si au posibilitatea sa primeasca o oferta de angajare in cadrul NN, in Romania sau pe plan international.