1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
NN completeaza asigurarea de ...

NN completeaza asigurarea de sanatate cu o componenta suplimentara pentru cancer, arsuri grave si transplant organe

Romania este printre tarile europene* a caror populatie inregistreaza diferente considerabile intre bugetul disponibil si cel necesar familiilor pentru a-si mentine standardul de viata atunci cand se confrunta cu situatii medicale neprevazute. Pentru a ii sustine pe clienti sa atenueze presiunile financiare si sa se concentreze pe tratarea problemelor de sanatate, mai ales in situatia unor afectiuni grave, NN completeaza asigurarea de sanatate cu o componenta suplimentara pentru cancer, arsuri grave si transplant organe.

Astfel, clientii pot beneficia de pana la 500.000 de lei pentru plata tratamentelor necesare, in functie de problema de sanatate si de tipul de asigurare ales.

"Cu noua asigurare suplimentara pentru afectiuni grave, clientii au o solutie completa pentru sanatatea lor si a celor dragi in situatii medicale severe care pot dezechilibra situatia financiara a familiei. Asigurarea suplimentara pentru Cancer, Arsuri Grave si Transplant Organe se adauga Asigurarii de Sanatate de la NN, la momentul achizitionarii acesteia din urma sau oricand pe parcursul contractului", explica oficialii companiei.

Produsul a fost creat plecand de la nevoile existente in randul populatiei. In Romania, cheltuielile pentru sanatate sunt acoperite in proportie de 79,5% din surse publice, conform celui mai recent raport OECD State of Health in the EU, iar restul sunt sustinute direct de pacienti. Oamenii aleg sa se trateze si in afara sistemului public de sanatate, iar cand apar afectiuni grave isi doresc sa aiba optiunea de a merge in centre medicale specializate pe diagnosticul lor de oriunde din lume, ceea ce poate implica cheltuieli suplimentare, cum ar fi costuri de tratament, costuri cu calatoria in strainatate impreuna cu un membru al familiei sau costuri de trai pe perioada tratamentului.

Timpul este un factor critic in astfel de situatii, asa ca prin asigurarea suplimentara pentru cancer, arsuri grave si transplant organe clientii NN primesc pana la 500.000 de lei, in cel mult 48 de ore de la diagnostic, pentru a acoperi orice tip de cheltuieli pe parcursul tratamentului, indiferent unde aleg sa se trateze, in sistemul public sau privat din Romania sau din strainatate. Acesti bani se adauga sumei de pana la 100.000 de lei pe an pentru spitalizare si interventii chirurgicale de care clientii beneficiaza prin Asigurarea de Sanatate NN.

"Cand apare o problema de sanatate grava, e de preferat ca oamenii sa se trateze fara sa se gandeasca la bani. Insa uneori pot aparea cheltuieli ridicate, mai ales atunci cand aleg sau sunt nevoiti sa se trateze intr-un centru medical specializat din afara Romaniei si vedem in jurul nostru ca se intampla de multe ori sa aiba nevoie si de ajutorul celor apropiati ca sa stranga banii necesari pentru tratament. Asigurarea suplimentara pentru Cancer, Arsuri Grave si Transplant Organe ofera clientilor flexibilitatea sa se trateze rapid, oriunde in lume, avand acces la bani intr-un timp foarte scurt, fara sa fie nevoie sa justifice modul in care ii folosesc", explica George ALEXE, Sales Development and Health Director la NN Asigurari de Viata.

Noul produs ofera protectie persoanelor asigurate cu varsta intre 3 luni si 65 de ani si acopera majoritatea bolilor maligne, arsuri de gradul 3 pe o suprafata de peste 20% din corp si transplanturi de inima, ficat, rinichi, pancreas, plamani, maduva osoasa sau celule stem. Costul asigurarii suplimentare depinde de varsta si de nivelul de acoperire - Standard, Mediu si Avansat. Spre exemplu, o persoana de 35 de ani va plati lunar un cost fix de 135 de lei pentru cel mai inalt nivel de acoperire, in timp ce pentru copiii de la 3 luni pana la majorat si persoanele cu varsta intre 18 si 24 de ani, costul lunar este de 75 de lei pentru nivelul Avansat de acoperire. Aceste sume se adauga costului pentru protectia de baza prin Asigurarea de Sanatate NN.

NN Asigurari de Viata este pe locul patru in topul asiguratorilor din Romania in functie de primele brute subscrise in 2020 pentru asigurari de sanatate, cu o cota de peste 10% din total calculata in baza datelor raportate de Autoritatea de Supraveghere Financiara, si are in prezent peste 27.000 de beneficiari. In perioada 2016 - 2020, numarul romanilor care au o asigurare de sanatate a crescut cu peste 60%, ajungand la 451 de milioane de lei la finalul anului trecut, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara.

*Studiu UNSAR, Asigurarile de viata, instrument de protectie pentru familie, Februarie 2021