1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

NN Group finalizeaza achizitia afacerilor MetLife din Polonia si Grecia

NN Group a anuntat, la 22 aprilie, finalizarea achizitiei activitatilor MetLife in Polonia, urmare a aprobarii obtinute de Autoritatea Poloneza de Supraveghere Financiara (Komisja Nadzoru Finansowego - KNF), la 14 aprilie 2022, transmite xprimm.com, care mai puncteaza ca NN Group a finalizat achizitia afacerilor MetLife din Grecia la 31 ianuarie 2022.

"Astazi, am atins o etapa importanta pentru NN in Polonia si Grecia, intrucat aceasta tranzactie pe consolideaza pozitiile pe aceste piete atractive si in crestere. In lunile urmatoare, vom integra afacerile MetLife in organizatiile NN locale. In timp ce combinam punctele forte ale celor doua companii, ne angajam sa respectam talentele si experienta angajatilor din ambele organizatii si sa aplicam o abordare corecta si transparenta. In timpul acestui proces, vom continua sa ne concentram pe livrarea de servicii excelente pentru clientii nostri si pe imbunatatirea performantelor companiei combinate, prin valorificarea oportunitatilor acestor piete si realizarea beneficiilor sinergice asteptate. Le uram bun venit angajatilor, clientilor si partenerilor MetLife Polonia si MetLife Grecia si asteptam cu nerabdare un viitor comun de succes", a punctat David KNIBBE - CEO, NN Group.

"Astazi, incepem calatoria noastra spre construirea, impreuna, a noii noastre companii combinate, cu o pozitie mai puternica in domeniul asigurarilor de viata pe piata poloneza si o retea de distributie extinsa. Sunt entuziasmat si imi iau angajamentul ca aceasta integrare sa fie realizata ghidandu-ne dupa valorile noastre, "grija, claritate, angajament", pastrand, in acelasi timp, atentia asupra clientilor nostri si a comunitatilor poloneze", spune si Pawel KACPRZYK - CEO, Nationale-Nederlanden Poland.

Cum achizitia activitatilor MetLife din Grecia a fost finalizata la 31 ianuarie 2022, NN Hellas a inceput deja integrarea, continuand sa se concentreze pe nevoile clientilor si ale colegilor.

"De la sfarsitul lunii ianuarie, am inceput procesul de integrare. Achizitia ne va permite sa ne imbogatim oferta de produse si servicii si sa ne diversificam platforma de distributie. Dupa ce ne-am pregatit cu atentie planul, lucram impreuna pentru a pune in aplicare fuziunea celor doua companii, cu scopul de a crea compania de asigurari lider pe piata din Grecia", explica Marianna POLITOPOULOU - Chairperson & CEO, NN Hellas.