1asig.ro
1asig.ro

Munich Re a incheiat un parteneriat cu Generali Indonezia

5 min. / 1.540 cuvinte
Munich Re Automation Solutions (Munich Re AS), subsidiara insurtech a reasiguratorului global, si-a unit fortele cu asiguratorul de viata Generali Indonezia, in incercarea de a simplifica procesul de evaluare a riscurilor si de a stimula procesul de subscriere al Generali Indonezia, informeaza Reinsurance News.

PROMO


Un Raport Fi News sugereaza ca, in aceasta colaborare, Munich Re AS pune la dispozitia Generali Indonezia solutia sa pentru business, subscriere digitala si analytics bazata pe tehnologia cloud.

Solutia, ALLFINANZ SPARK, este conceputa astfel incat sa le permita clientilor sa utilizeze propriile surse de date si analytics, inclusiv modele predictive si algoritmi machine learning, pentru a automariza, dar si pentru a optimiza procesul de subscriere existent, arata sursa citata. Acest lucru este echivalent cu o mai mare agilitate, cu cresterea vanzarilor si, in acelasi timp, cu reducerea nevoii de documente, intrebari repetitive si examinari medicale, puncteaza Reinsurance News.

"Aceasta colaborare reprezinta, de asemenea, o oportunitate pentru agentii nostri de a scurta procesul de vanzare, de a deveni mai productivi si de a-si servi mai bine clientii", subliniaza Edy TUHIRMAN - Chief Executive Officer, Generali Indonezia. Potrivit Munich Re, colaborarea "reprezinta o schimbare mai vasta in industria de asigurari de viata din Indonezia, destinata consumatorilor cu experienta digitala, ce cauta o experienta digitala imbunatatita atunci cand cumpara o asigurare de viata."

405 accesari