1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Mentor by eDriving - Solutie de ...

Mentor by eDriving - Solutie de risk management pentru flote auto

Singuranta rutiera este o problema acuta in Romania tinand cont de frecventa ridicata a deceselor cauzate de accidente rutiere.

Aplicatia Mentor dezvoltata de compania eDriving ofera managerilor de flota o solutie moderna pentru analiza si reducerea comportamentelor riscante ale conducatorilor auto. De asemenea, aplicatia include un modul - EcoDrive - care permite calcularea emisiilor de CO2 pentru fiecare autovehicul din flota dupa fiecare cursa.

Aplicatia analizeaza cinci categorii de date: acceleratie, franare, viraje, distragerea atentiei, respectarea limitelor de viteza, si ofera, in functie de rezultatele inregistrate, acces la modulul de micro-trainiguri, un antrenor personal pentru calatorii sigure. Raportandu-se la acesti parametri, aplicatia calculeaza un coeficient care indica probabilitatea de a fi implicat intr-o coliziune.

Modulul adresat managerilor de flota - Virtual Risk Manager - ofera posibilitatea identificarii conducatorilor auto care au inregistrat cel mai ridicat risc de a avea un accident Astfel, modulul permite managerilor de flote sa efectueze analize in timp util si sa furnizeze modulele de eLearning personalizate in functie de riscurile identificate, sa efectueze sesiuni de "coaching" cu conducatorii auto pentru a-si imbunatati coeficientul de risc.

Aplicatia Mentor dezvoltata de eDriving urmareste schimbarea comportamentului conducatorilor auto pentru a creste siguranta rutiera. Construita ca un antrenor personal, aceasta le reaminteste soferilor cand fac alegeri gresite si ii incurajeaza atunci cand fac lucrurile corect.

Pentru cresterea gradului de siguranta a utilizatorilor aplicatiei Mentor, a fost implementata optiunea SOS, dezvoltata in colaborare cu SFARA si Bosch, care declanseaza un apel vocal catre serviciile de urgenta in cazul detectarii automate a coliziunilor auto. Functia SOS este disponibila 24h/zi, nu numai in timpul conducerii autoturismului, sistemul de asistenta fiind disponibil utilizatorilor aplicatiei Mentor in orice situatie, ajutorul fiind disponibil la atingerea acestui buton.

Informatiile despre locatie sunt partajate doar in caz de urgenta, cand este utilizata optiunea SOS. In toate celelalte cazuri, cu exceptia soferului, nimeni nu poate vedea informatiile despre locatie sau ruta urmata. Astfel se asigura conformarea cu legislatia GDPR.

eDriving ofera companiilor tot ce au nevoie pentru a dezvolta si a sustine o cultura fara accidente rutiere, care nu accepta daunele auto ca o parte inevitabila a conducerii autovehiculelor.

Solutiile eDriving sunt distribuite in Romania de compania Audatex Services.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Comisia Europeana: Romania continua sa aiba cea mai ridicata rata a mortalitatii in accidente rutiere din UE