1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Marius LASLO, DESTINE Broker: Este ...

Marius LASLO, DESTINE Broker: Este greu sa realizezi importanta protectiei prin asigurare daca nu realizezi riscurile la care esti expus

Un grad scazut al intelegerii conceptelor financiare continua sa ramana o problema pentru consumatori, ceea ce afecteaza inclusiv piata de profil. "Lipsa educatiei este sigur o piedica importanta in dezvoltarea pietei de asigurari. Este greu sa realizezi importanta protectiei daca nu ai cunostinte in domeniu si nici nu realizezi riscurile la care esti expus. Mai mult, lipsa educatiei in acest domeniu face ca proritatile clientilor sa fie altele", a explicat Marius LASLO, Director Executiv, DESTINE Broker.

Avand in vedere acest aspect, "reprezentantii DESTINE fac educatie clientilor si potentialilor clienti prin prezentarea riscurilor la care sunt expusi, prin prezentarea de oferte multiple cu sublinierea plusurilor si minusurilor acestora. De asemenea, noi ii consiliem si in cazul daunelor", a explicat Marius LASLO.

Deoarece sustine cresterea gradului de educatie financiara, DESTINE Broker s-a alaturat campaniei nationale "Stii totul despre asigurari si castigi", in calitate de Partener.

Intrebat care este principala cale de crestere a gradului de educatie financiara, acesta a subliniat ca "ar trebui sa fie scoala. Aici se pregatesc copiii nostri pentru viitor. De asemenea, un mare impact asupra populatiei il are social media, dar si campaniile de promovare pe posturile TV, chiar emisiuni care sa expuna riscurile la care suntem expusi si ce solutii sunt pentru acoperirea acestora."

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTER Broker, ASISOFT, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PRO FIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.