1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Marian BACHES primeste avizul ASF ...

Marian BACHES primeste avizul ASF ca director general la Garanta Asigurari.

In cadrul sedintei de miercuri, 8 martie a.c., Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat mandatul lui Marian Ionel BACHES pentru functia de Director general in cadrul companiei Garanta Asigurari.

Totodata, ASF a mai adoptat si o serie de masuri privind functionarea pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

Astfel, ASF a autorizat:

Aprobarea modificarilor aduse Actului constitutiv al societatii Idea Broker de Asigurare (nou mandat administrator si modificarea unor articole).

Consiliul ASF a reglementat:

Norma pentru modificarea si completarea Normei nr. 26/2021 privind activitatea desfasurata pe teritoriul Romaniei de asiguratorii din statele terte prin intermediul sucursalelor (norma va fi transmisa, spre publicare, Monitorului Oficial al Romaniei);

Proiectul Normei pentru modificarea si completarea Normei Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 22/2020 privind modificarea temporara a limitei maxime aplicabile investitiilor fondurilor de pensii private in titluri de stat (proiectul va fi publicat pe www.asfromania.ro, pentru consultare publica, timp de 10 zile).