1asig.ro
1asig.ro
Mai putin de o saptamana pana la ...

Mai putin de o saptamana pana la "Stii totul despre asigurari si castigi"!

A doua editie a campaniei nationale de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" debuteaza in mai putin de o saptamana, invitand romanii sa intre in jocul cunostintelor financiare pentru a avea sansa de a castiga marele premiu, in valoare de 2.500 lei!

Proiectul "Stii totul despre asigurari si castigi" - campanie de educatie financiara organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor sub forma unui concurs cu premii - revine cu editia a II-a din 22 noiembrie. Asadar, da-le de veste clientilor tai: incepand cu data de 22 noiembrie a.c., cunostintele financiare despre asigurari le pot aduce premii importante!

Campania nationala de educatie financiara se va desfasura sub forma unui concurs online, cu 3 etape saptamanale si o Mare Finala. Mai multe detalii vor fi prezentate in curand pe totuldespreasigurari.ro si pe Facebook/totuldespreasigurari.ro.

Despre campanie

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, DESTINE Broker, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, METROPOLITAN Life, GRAWE Romania, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, GROUPAMA Asigurari, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker si DAW Management Broker.

Invita-ti clientii pe Facebook ca sa fie primii care vor avea sansa sa se inscrie la concurs!