1asig.ro
1asig.ro
Mai putin de o saptamana pana ...

Mai putin de o saptamana pana incep inscrierile online la Programul de Masterat de Tehnici Actuariale

5 min. / 1.540 cuvinte
In mai putin de o saptamana incep inscrierile la Programul de Masterat de Tehnici Actuariale (TACT) - seria a XV-a, organizat in baza parteneriatului dintre ASE Bucuresti si ISF, cu suportul Asociatiei Romane de Actuariat din anul 2005.

Astfel, Institutul de Studii Financiare (ISF) in parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucuresti anunta sesiunea de Admitere 2020, in perioada 20-22 iulie, pentru singurul program de Masterat din Romania de Tehnici Actuariale (TACT), cu acreditare Institute and Faculty of Actuaries, Marea Britanie - un avantaj competitiv important pentru programele de formare profesionala din domeniul actuariatului din Romania.

In premiera, admiterea la acest program se face integral online, pe pagina https://admitere.ase.ro/masterat2020/index.asp. Inscrierea se face in ordinea punctajelor obtinute la interviul de specialitate desfasurat online - o proba orala bazata pe o tematica specifica.

Pentru mai multe detalii legate de program: www.tact.ase.ro

Utilitatea programului a fost demonstrata prin realizarea celor XIV serii - peste 95% dintre participanti au fost angajati inca din timpul studiilor de master, inainte de a deveni absolventi.

Programul este destinat persoanelor care lucreaza in departamentele de actuariat, management de risc, underwriting, dezvoltare produse, investitii (portofolii, analiza financiara), putand identifica pozitii in oricare dintre entitatile prezente pe pietele financiare.

Programul se desfasoara modular, intre orele 18.00 si 21.00, si beneficiaza si de prezenta celor mai buni experti din piata de asigurari, investitii, management de risc. Evaluarea tine cont de principii internationale si are loc in prezenta unor evaluatori independenti.


596 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO