1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
MOLDASIG are o noua conducere

MOLDASIG are o noua conducere

MOLDASIG, asiguratorul din Republica Moldova care in ultima perioada a trecut prin mai multe etape de suspendare a conducerii si instituirea unor administratii speciale de catre CNPF are acum un nou director general. Detalii despre noul administrator special aprobat de catre Autoritatea de Supraveghere in articolul de mai jos.

Consiliul de Administratie al Comisiei Nationale a Pietei Financiare (CNPF) a decis in sedinta de marti, 12 ianuarie 2021 autorizarea candidaturii lui Vitalie POLIVENCU in functie de administrator special provizoriu al MOLDASIG pe perioada actiunii Inchieierii Judecatoriei Chisinau din 6 noiembrie 2020.

Insa, conform CNPF "pentru mentinerea sigurantei financiare a entitatii si asigurarea unei gestiuni regulamentare si exigente, a conditionat exercitarea atributiilor corespunzatoare printr-un set de cerinte aditionale spetei".

"Decizia data este una cu perspectiva pentru dezvoltarea companiei. In continuare vom miza pe dezvoltarea companiei si avem in plan o serie de proiecte noi", a precizat Vitalie POLIVENCU pentru xprimm.md

Vitalie POLIVENCU este un om cu o vasta experienta in domeniul asigurarilor, care si-a inceput cariera in 2006 ca Specialist Sectia Asigurari Bunuri in cadrul MOLDASIG. Zece ani mai tarziu si mai multe trepte de dezvoltare urcate, Vitalie POLIVENCU devine Director de Vanzari, functie detinuta pana la momentul actual. Pentru detalii, click aici

Reamintim faptul ca Judecatoria Chisinau a dispus suspendarea executarii mai multor Hotarari ale Comisiei Nationale a Pietei Financiare cu privire la unele masuri fata de actionarii MOLDASIG si a instituit administrarea provizorie de catre doua companii de audit, conform unui document de decizie a instantei judecatoresti.