1asig.ro
1asig.ro
MILLENIUM Insurance Broker ...

MILLENIUM Insurance Broker distribuie 85% din profitul din 2019 catre actionari

5 min. / 1.540 cuvinte
Dupa auditarea financiara externa si depunerea situatiilor financiare la ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara si ANAF - Agentia Nationala de Administrare Fiscala, MILLENIUM Insurance Broker (MIB) distribuie 85% din profitul aferent anului 2019 sub forma de dividente catre actionari.

PROMO


Profitul net a fost 512.291 lei in 2019, in crestere cu 6,2% fata de 2018, reprezentand 1,88% din cifra de afaceri.

"Profitul net este mic raportat la cifra de afaceri (1,88% din venit ), insa suntem multumiti ca exista profit si ca inregistreaza un trend crescator, mai ales avand in vedere investitiile facute pentru dezvoltare si conformare la cerintele legale", a declarat Stefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker (MIB).

MILLENIUM Insurance Broker - MIB este unul dintre principalii 10 jucatori de pe piata de brokeraj din Romania, cu o cota de piata de 2,19%, conform datelor prezentate de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiare, si prime intermediate in valoare de 157,5 milioane de lei avand o structura echilibrata a portofoliului (RCA 52% din total prime intermediate). MIB s-a implicat permanent in dezvoltarea pietei de asigurari, fiind primul Broker care a devenit francizor si primul cu un sistem paperless functional.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Schimbari in echipa de management MILLENIUM Insurance Broker

416 accesari