1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
METROPOLITAN Life a plantat cate ...

METROPOLITAN Life a plantat cate un copac pentru fiecare polita individuala incheiata in anul 2020

Compania de asigurari de viata si pensii private METROPOLITAN Life, alaturi de Asociatia Padurea Copiilor, anunta plantarea unei paduri de doua hectare, un copac pentru fiecare polita individuala de asigurare de viata incheiata in anul 2020. Arborii au fost plantati in comunele Garbovi si Colelia din judetul Ialomita.

"Parteneriatul cu Asociatia Padurea Copiilor ne bucura foarte mult si este un demers asociat ADN-ului de protectie al companiei Metropolitan Life si viziunii asupra protejarii vietii si comunitatii. Plantam cate un copac pentru fiecare polita individuala de asigurare incheiata in anul 2020. Este un pas firesc pentru ocrotirea mediului, dar si o reconfirmare a angajamentului nostru pentru comunitatea din care facem parte - suntem aici de peste 21 de ani si vom vedea aceste paduri crescand pentru generatiile viitoare", declara Carmina DRAGOMIR, CEO, METROPOLITAN Life.

Conform companiei, actiunea de plantare sustinuta de METROPOLITAN Life, cu sprijinul Asociatiei Padurea Copiilor, este un demers aliniat in mod firesc valorilor companiei, intrucat viata clientilor, angajatilor, colaboratorilor si partenerilor nostri este importanta sub toate aspectele, de la modul in care sunt protejati financiar, la mediul sanatos in care traiesc. In acest context, extinderea suprafetelor impadurite din Romania ajuta la crearea unor medii sanatoase si la refacerea ecosistemelor. In plus, padurile atenueaza inundatiile, secetele si efectele zgomotului, purifica apa si asigura fertilitatea solului, ajuta la controlul eroziunii si protejeaza resursele de apa potabila. Padurile pot atenua schimbarile climatice si pot ajuta la reglarea bolilor infectioase.

"Suntem deosebit de bucurosi ca METROPOLITAN Life se alatura acestui proiect de suflet: infiintarea de paduri in 100 de comunitati din regiunea Sud-Muntenia. Aceasta zona poate deveni un scut de aparare impotriva schimbarilor climatice, dar este insuficient finantata pentru impaduriri si conservarea biodiversitatii. Cu o recomandare stiintifica de minimum 20% fond forestier pentru zona de campie, cele sapte judete ce inconjoara Bucurestiul ating cu greu o medie de 2,5-5%, facand eforturile noastre si mai urgente. In 2020, in ciuda incertitudinii cauzate de pandemia de COVID-19, am reusit sa plantam arbori pentru padurile viitorului in cinci noi comunitati din judetele Ialomita si Prahova: Colelia, Ghighiu, Berceni, Floresti si Dumbravesti. Stiu ca oricare va fi viitorul umanitatii, vom avea nevoie de paduri pentru a exista si de bucuria de a fi in preajma lor pentru a trai!", spune Teodora Alexandra Palarie, Presedintele Asociatiei Padurea Copiilor.

Schimbarile climatice prezinta un risc urgent la nivel global si este responsabilitatea tuturor sa joace un rol activ in identificarea solutiilor potrivite. Prin acest proiect, METROPOLITAN Life sprijina bunastarea individuala si familiala, in completarea protectiei financiare oferite de produsele de asigurare de viata.

In Romania, Metropolitan Life si Fundatia MetLife se implica in programe de responsabilitate sociala, precum cele de educatie financiara, de educatie in sanatate si incluziune sociala, adresate persoanelor din medii defavorizate. In anul 2020, Metropolitan Life a sprijinit sistemul de sanatate cu peste 1.100.000 lei pentru a veni in sprijinul medicilor, cadrelor militare si politistilor care lupta in prima linie impotriva epidemiei de coronavirus COVID-19, in Romania. Compania va continua sa se implice in proiecte de sustinere a comunitatii locale, completand sprijinul educatiei financiare si a incluziunii sociale cu actiuni pentru protejarea mediului, menite sa sustina in anii urmatori scaderea emisiilor de dioxid de carbon din tara.

METROPOLITAN Life, parte a MetLife, Inc., are peste 21 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Astfel, 2,5 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de companie la nivel local.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
METROPOLITAN Life anunta o crestere de 14,7% a subscrierilor in primele 9 luni din 2020

PROMO