1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
MARSH McLennan deschide un nou hub ...

MARSH McLennan deschide un nou hub IT la Cluj pentru care tinteste peste o suta de noi angajari

MARSH McLennan anunta deschiderea unui nou hub IT la Cluj. Noul tech hub devine principalul centru IT al companiei pentru Europa si va contribui la accelerarea ritmului de inovatie pentru cele patru business-uri ale MARSH McLennan: MARSH, Guy Carpenter, Mercer si Oliver Wyman.

Cu venituri anuale care depasesc 20 miliarde USD si cu peste 85.000 de angajati la nivel global, MARSH McLennan va oferi prin intermediul noului hub de la Cluj oportunitati de cariera in domeniul IT pentru: ingineri software, ingineri de date in Cloud, analisti de sistem si manageri de proiect.

"Avem o istorie cladita pe 152 de ani de inovare si promovam o cultura care incurajeaza experimentarea si dezvoltarea de idei noi. Pentru noi, inovatia reprezinta responsabilitatea fiecaruia. Tocmai de aceea, centrul IT de la Cluj-Napoca va reprezenta mediul ideal pentru colegii care isi doresc noi provocari profesionale", a afirmat Paul BESWICK, Chief Information Officer, MARSH McLennan.

MARSH McLennan are o prezenta de peste 28 de ani in Romania. In 1995, MARSH a a fost primul broker international de asigurari care a deschis un birou la Bucuresti.

Cu o echipa de 550 de specialisti, Darwin este o parte a MARSH McLennan din anul 2016. Darwin este platforma globala care sprijina angajatii sa isi aleaga beneficiile in functie de stilul lor de viata, permitand organizatiilor sa atraga si sa fidelizeze talente de top. Platforma este parte a produselor dedicate programelor de beneficii pentru angajati din portofoliul Mercer MARSH Benefits.

"Cluj-Napoca detine atat infrastructura cat si potentialul uman adecvate pentru a servi drept rampa de lansare pentru inovatie la MARSH McLennan. Suntem incantati ca putem crea oportunitati de cariera care ofera viitorilor nostri colegi sansa de a face diferenta", a precizat Attila TAKACS, MARSH McLennan Tech Hub Lead.

In urmatoarele luni, MARSH McLennan se va extinde la Cluj-Napoca cu un nou spatiu ultramodern de birouri, cu o suprafata de 1.300 metri patrati. Sediul va gazdui atat noul centru IT cat si echipa Darwin. Angajatii acestui Tech Hub se vor bucura de o varietate de beneficii care includ:

  • Program de lucru flexibil, telemunca, 25 de zile libere pe an, posibilitatea de a cumpara sau vinde zile libere, sau zile libere compensatorii pentru sarbatorile legale care se suprapun cu zilele de weekend;
  • Program de top de beneficii medicale si solutii de wellbeing;
  • suma flexibila care poate fi alocata in functie de optiunile angajatilor si multe altele.

Pentru pozitiile disponibile si pentru mai multe detalii despre MARSH McLennan vizitati: [https://www.buildingthehub.ro/]