1asig.ro
1asig.ro

LEMONADE intra pe piata de asigurari auto

5 min. / 1.540 cuvinte
LEMONADE intra pe piata de asigurari auto si propune un nou produs, Lemonade Car, noteaza Insurance Times. Acest pas marcheaza cea de-a treia expansiune a companiei insurtech intr-o categorie majora de asigurari in mai putin de un an.

PROMO


Vanzarile pentru acest produs au fost deja deschise, iar clientii - atat cei actuali, cat si cei viitori -, isi pot asocia politele de locuinta, cele de viata si cele pentru animalele de companie cu asigurarea auto Lemonade Car.

Potrivit sursei citate, aceasta noua etapa majora in evolutia LEMONADE se alatura liniei deja existente de produse dezvoltate de catre compania insurtech. Primul pas LEMONADE in industria de asigurari a fost facut cu polita adresata chiriasilor, aceasta fiind urmata, in cea de-a doua parte a anului trecut, de o asigurare pentru animalele de companie. De asemenea, 2021 a mai adus, de la LEMONADE, si o polita de viata la termen.

"Observam o cerere coplesitoare din partea clientilor pentru un produs de asigurare auto LEMONADE. De anul trecut, o mare parte a echipei noastre lucreaza la ceea ce credem ca va deveni unul dintre cele mai bune produse de asigurare auto de pe piata. Lemonade Car va folosi tehnologia pentru a face fata urgentelor si pentru a plati rapid cererile de despagubire, va oferi preturi excelente pentru soferii siguri si va fi un produs deosebit de atractiv si pentru soferii vehiculelor electrice si ai masinilor ecologice", spune Shai WININGER - Chief Operating Officer & Co-founder, LEMONADE.

In momentul de fata, industria de asigurari auto din SUA este estimata la aproximativ 300 de miliarde de dolari, o piata de 70 de ori mai mare decat cea pentru chiriasi si pentru animalele de companie. Cei mai multi dintre clientii LEMONADE sunt proprietari de masini si investesc deja aproximativ 1 miliard de dolari anual in asigurari auto, mai noteaza sursa citata. LEMONADE opereaza, in prezent, in SUA, Germania, Olanda si Franta.

1.362 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO