1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
LEADER TEAM Broker a lansat ...

LEADER TEAM Broker a lansat pachetul de acoperiri care include riscuri de viata si sanatate specifice profesiei de politist

LEADER TEAM Broker de asigurare, a lansat, in colaborare cu organizatia profesionala Corpul National al Politistilor (CNP), pachetul de acoperiri care includ riscuri de viata si sanatate specifice profesiei de politist, destinat personalului din structurile Ministerului Afacerilor Interne, atat cadre active, cat si in retragere.

Pachetul de acoperiri include 2 polite, o asigurare de viata gratuita oferita de CNP tuturor celor 30.000 de membri ai organizatiei profesionale si o asigurare de sanatate voluntara, cu beneficii de grup, prin care asiguratii au acces nelimitat la analize, consultatii, investigatii si interventii medicale in clinici private, in conditii acute, contra unui cost lunar de 127 de lei.

Polita este creata de LEADER TEAM Broker in colaborare cu Asirom.

"Impreuna cu partenerii nostri de la Asirom, am creionat un pachet de acoperiri dedicate angajatilor din structurile Ministerului Afacerilor Interne, membri ai organizatiei profesionale Corpul National al Politistilor. Stim cu totii ca aceasta profesie se desfasoara in conditii ce comporta riscuri mari pentru angajati. De aceea, produsele pe care le-am construit sunt gandite sa ofere protectie suplimentara atat politistilor, cat si familiilor lor, fie ca vorbim despre asigurarea vietii, fie despre o serie de facilitati medicale in cazul unor accidente. LEADER TEAM Broker va oferi, totodata, asistenta pe toata perioada asigurarii, iar membrii CNP vor avea la dispozitie departamentul nostru de daune, pentru solutionarea rapida a dosarelor. LEADER TEAM Broker are o divizie specializata in asigurari de tipul Employee Benefits, prin intermediul careia creeaza si ofera companiilor sau organizatiilor profesionale produse inovative de protectie pentru diverse categorii de angajati, dupa specificul si riscurile cu care se confrunta fiecare in parte", a declarat Razvan RUSU, fondator LEADER TEAM Broker.

Beneficiile asigurarii de viata, sustinute de Corpul National al Politistilor, sunt urmatoarele:

Deces din orice cauza - 750 lei, suma care este suplimentara ajutorului de deces acordat de CNP membrului organizatiei.

Interventii chirurgicale din accident - pana la 3.000 lei, in functie de tipul de interventie chirurgicala.

Spitalizare din accident - pana la 90 de zile, cu o indemnizatie zilnica de 35 lei.

Cheltuieli medicale din orice cauza - 500 lei (50 lei fransiza/dosar de dauna intocmit) pentru:

- medicamente cumparate pe baza prescriptiei medicului, eliberata pe numele asiguratului si cu certificarea retetei originale;

- efectuarea unor proceduri medicale precum: consulturi de diagnosticare, consulturi de control, investigatii imagistice, investigatii paraclinice etc.;

- achizitionare sau inchiriere de proteze, carje, scaune cu rotile si alte echipamente si instrumente similare necesare, pe baza prescriptiei medicului, o singura data in decursul perioadei asigurate, indiferent de reinnoirile politelor;

- transport cu ambulanta de la locul accidentului sau de la locul in care se afla pacientul care reclama probleme urgente de sanatate la cel mai apropiat spital/unitate medicala.

"Ne bucuram sa oferim membrilor nostri acest produs de asigurare specific, gandit impreuna cu LEADER TEAM Broker, pe langa toate celelalte beneficii suplimentare pe care le au cei care se inscriu in organizatia noastra. Pe langa componenta de viata, care presupune un ajutor acordat familiei in caz de deces, asigurarea ofera si o multitudine de alte compensatii si reduceri de costuri pentru spitalizare sau medicamente. Este o asigurare care se potriveste perfect profesiei de politist, special creata pentru a acoperi riscurile acestei meserii. Ii invitam pe toti membrii nostri sa se inscrie pentru a beneficia de aceasta asigurare care le protejeaza viata si sanatatea", a declarat Petre STANCU, presedintele Corpului National al Politistilor.

Polita de sanatate, voluntara, ce poate fi achizitionata contra unui cost lunar de 127 de lei, include si o acoperire pentru boli grave.

Persoanele eligibile care pot beneficia de asigurarea privata de sanatate cu componenta de viata sunt membrii CNP, cu varsta pana in 70 de ani impliniti, precum si familia, in regim de coasigurat: sotul/sotia cu varsta de maximum 65 de ani la intrarea in asigurare sau copiii asiguratului, cu varsta cuprinsa intre un an si 18 ani sau pana la 25 ani, daca acestia urmeaza o forma de invatamant de zi acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si sunt in intretinerea parintilor la data inceperii asigurarii. Coasiguratul trebuie sa aiba cetatenia romana sau rezidenta in Romania.

Despre LEADER TEAM Broker de asigurare

LEADER TEAM Broker de asigurare este o companie de brokeraj in asigurari cu prezenta la nivel european si cu peste 16 ani de experienta in managementul riscului si asigurari. Compania este recunoscuta ca unul dintre cei mai inovatori jucatori de brokeraj in asigurari cu produse unice de raspundere, sanatate, cyber security, produse pentru industria IT, industria navala, aviatie, energie, marketing si HR.

Despre Corpul National al Politistilor

Corpul National al Politistilor reprezinta forma de organizare pe criteriul profesional, autonoma, apolitica si nonprofit a politistilor, este persoana juridica de drept public, autonoma fata de structurile din care provin membrii sai, si este format din departamente si organizatii teritoriale. Aparitia Corpului National al Politistilor ca organizatie profesionala a fost una din masurile din cadrul reformei institutionale a ministerului in perioada 2000 - 2004, stabilite in vederea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, prin Legea nr. 360/2002 privind Statutul politistului.