1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
June Communications preia ...

June Communications preia comunicarea pentru compania SIGNAL IDUNA

Agentia de marketing si comunicare June Communications a preluat, incepand cu luna martie, activitatile de PR pentru SIGNAL IDUNA .

SIGNAL IDUNA este asigurator cu o vechime de 15 ani pe piata din Romania, cu un volum al subscrierilor in valoare de peste 138 milioane lei la finalul lunii septembrie 2022, in crestere cu 40% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2021.

"SIGNAL IDUNA este o companie care activeaza intr-un mediu competitiv si bine reglementat, in care este necesara o maniera de comunicare cat mai eficienta si profesionista a produselor si solutiilor de asigurare oferite. Ne dorim sa continuam pe drumul inceput, acela de a fi cat mai aproape de clientii nostri si de a le intelege nevoile, pentru a crea produse care sa ii ajute in mod real sa se bucure de sanatate, atat din punct de vedere al preventiei, cat si al tratamentului si recuperarii, indiferent de complexitate.

Urmarim sa ne consolidam pozitia de lider de piata pe segmentul asigurarilor de sanatate si sa devenim un jucator important pe cel al asigurarilor generale, prin produse competitive si o calitate exceptionala a serviciilor oferite. Iar pentru indeplinirea acestui obiectiv am selectat un partener de comunicare potrivit, cu o larga experienta in zona asigurarilor si a serviciilor financiare", declara Lidia MALACIA, Marketing Manager SIGNAL IDUNA.

June Communications este o agentie agila de relatii publice, comunicare si marketing B2B, cu o expertiza bogata in sectoarele serviciilor financiare si de asigurari, tehnologie, agricultura si automotive.

Compania si-a inceput activitatea in anul 2018 in segmentul startup-urilor, dezvoltand mai multe parteneriate cu businessuri romanesti si internationale, iar in timp si-a dezvoltat divizia de IMM-uri si corporate.

"Parteneriatul cu SIGNAL IDUNA este o evolutie fireasca a portofoliului nostru. In ultimii cinci ani ne-am dezvoltat progresiv expertiza in aria serviciilor financiare, fintechs si brokeraj in asigurari, completand experienta mea profesionala acumulata timp de 12 ani ca PR & Marketing Manager pentru liderii in asigurarile de credite comericale din Romania, precum si pentru UK si Irlanda.

Piata asigurarilor din Romania este inca foarte tanara comparativ cu alte piete europene. Potrivit unui raport publicat in 2022 de catre ASF, piata asigurarilor de sanatate reprezenta un procent de 4% din piata totala a asigurarilor din Romania. Acest istoric ne creeaza contextul potrivit de a sprijini SIGNAL IDUNA sa-si indeplineasca misiunea de a avea o contributie reala la imbunatatirea starii de sanatate a societatii romanesti, prin produse adecvate nevoilor companiilor, indiferent de dimensiunea lor, precum si a persoanelor fizice, prin educare continua in zona de protectie", declara Iuliana FLORICICA, CEO al June Communications.

PROMO