1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Ioana DUMITRU - Director Executiv, OTTO Broker


Ioana DUMITRU Ioana DUMITRU s-a alaturat echipei OTTO Broker, incepand cu luna decembrie a.c., unde a preluat pozitia de Director Executiv. Ea va avea responsabilitati principale in activitatea de conformitate, suport vanzari si relatii cu asiguratorii.

Dupa o experienta de 18 ani in asigurari, din care primii 7 ani au fost in brokeraj, urmati de 11 ani in ASTRA, GROUPAMA, GENERALI si ASIROM in pozitii de coordonare a activitatii cu brokerii sau suport vanzari, Ioana DUMITRU isi continua cariera si oportunitatile de dezvoltare profesionala ca membru al echipei de conducere OTTO Broker.

"Am apreciat intotdeauna energia si capacitatea Ioanei de a gasi solutii si oportunitati in orice provocare. Acestea sunt trasaturi foarte importante in organizatia noastra, esentiale pentru a-i pune in valoare experienta si abilitatile. Ma bucur sa avem un astfel de om alaturi de noi si am incredere ca ne va sprijini sa punem in practica mai repede si mai bine proiectele OTTO Broker", declara Victor SRAER, Managing Partner al OTTO Broker.

"De ce broker? In ultimii 18 ani am avut ocazia sa vad piata de asigurari atat ca broker, cat si ca asigurator. Am decis sa ma intorc in piata de brokeraj pentru a retrai experienta dinamica si complexa cu care am inceput activitatea in asigurari. De ce OTTO Broker? In ceea ce ma priveste, raspunsul este foarte simplu: avem aceleasi valori, motiv pentru care ma simt onorata si, in acelasi timp, obligata de alegerea facuta de noii mei colegi. Cu acest fundament comun, ramane doar sa continuam sa construim folosind experienta si oportunitatile", declara Ioana DUMITRU.

OTTO Broker de Asigurare, unul dintre cei mai cunoscuti brokeri de asigurari retail in centrele comerciale din Romania, a intermediat, in primul semestru din 2019, prime de asigurare in valoare de aproximativ 33 milioane de lei, iar in cursul anului 2018 nivelul a fost de aproape 63 milioane de lei. Prin divizia sa corporate, OTTO Broker este membru al ICBA, retea globala de brokeri cu specializare in asigurarile de credit comercial si solutii de finantare alternativa.


Publicat pe 05.12.2019