1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Insurance Europe lanseaza un hub pentru diversitate si incluziune

Insurance Europe a lansat noul sau hub pentru diversitate si incluziune, care prezinta eforturile depuse de sectorul asigurarilor pentru a spori diversitatea si incluziunea la locul de munca prin promovarea egalitatii de sanse si combaterea discriminarii la locul de munca.

Sectorul asigurarilor are o baza de angajati de aproximativ 920.000 de persoane pe pietele din Uniunea Europeana. Desi mai sunt inca multe de facut pentru a obtine o mai buna reprezentare in toate sectoarele, cel al asigurarilor pare sa faca progrese importante in comparatie cu celelalte sectoare.

Hub-ul va actiona ca o platforma care faciliteaza schimbul de bune practici intre diferitele piete de asigurari din Europa. Continutul acestui hub se bazeaza pe contributiile primite de la membrii Insurance Europe, asociatiile nationale de asigurari, si va fi actualizat periodic.

Insurance Europe se mandreste cu faptul ca a semnat o declaratie comuna de referinta cu partenerii sociali europeni din domeniul asigurarilor prin care se angajeaza sa sprijine companiile sa faca din diversitate si incluziune o componenta integranta a culturii si strategiei lor de afaceri.