1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Insurance Europe: Se cauta donatori - Camera Poloneza de Asigurari a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a ajuta spitalele din Ucraina

Membra a Insurance Europe, Camera Poloneza de Asigurari (PIU - the Polish Chamber of Insurance) a lansat, in data de 28 martie, o initiativa speciala de strangere de fonduri pentru a oferi ajutor spitalelor din Ucraina, informeaza Insurance Europe.

PIU este in contact direct cu mai multe spitale din Ucraina, pentru a obtine informatii despre nevoile lor actuale, care se schimba zilnic.

Insurance Europe subliniaza ca un transport PIU de materiale si dispozitive medicale a fost deja trimis la un spital din Ternopil, iar initiativa de strangere de fonduri va contribui la finantarea altor transporturi catre spitalele ucrainene.

Pe site-ul oficial, PIU a lansat urmatorul apel:

"Cerem intregii piete de asigurari - companiile de asigurari, angajatii acestora, agentii de asigurari -, sa faca plati intr-un cont special creat de PIU. Cu aceste fonduri, vom putea sa-i ajutam direct pe cei afectati de invazia rusa din Ucraina. Mai multe transporturi de materiale medicale vor ajunge la spitalele cu care am stabilit deja contacte."

"POTI AJUTA SI TU! Pacientii ucraineni conteaza pe noi toti, pe fiecare gest al nostru."

Companiile care doresc sa sprijine initiativa PIU pot depune fonduri in urmatorul cont:

PKO BP: 06 1020 1026 0000 1102 0511 4808;

IBAN: PL06 1020 1026 0000 1102 0511 4808.

Persoanele fizice pot sustine strangerea de fonduri AICI.

Initiativa de strangere de fonduri se va desfasura pana la data de 30 iunie 2022.

Detalii, AICI.