1asig.ro
1asig.ro

Industria de asigurari sprijina lupta impotriva COVID-19. Ce masuri au luat asiguratorii moldoveni?

5 min. / 1.540 cuvinte
Industria de asigurari din Republica Moldova a luat, in contextul raspandirii alerte a COVID-19, o serie de masuri pentru a-si proteja atat clientii, cat si angajatii sau colaboratorii. Astfel ca unele companii au ales sa isi suspende activitatea pe toata perioada starii de urgenta, in timp ce alti asiguratori au luat decizia de a restrictiona accesul in sediile centrale si sucursale pe perioada nedeterminata.

PROMO


Conform informatiilor publice postate de asiguratori pe retelele de socializare sau site-uri web, asiguratorii indeamna populatia sa ii contacteze online sau prin intermediul telefonului si fac apel la responsabilitate.

Redam mai jos mesajele asiguratorilor moldoveni si datele acestora de contact.

GRAWE CARAT Asigurari

Ca masura de preventie impotriva Virusului COVID-19, compania a luat decizia sa restrictioneze accesul in Sediul Central dar si in Filialele din toata tara pe o perioada nedeterminata. GRAWE CARAT va depune toate eforturile ca aceasta masura sa nu afecteze comunicarea cu clientii si va oferi servicii de calitate atat online cat si telefonic.

Vom da curs tuturor solicitarilor transmise telefonic la nr. +373 22223440 sau prin email la adresa office@grawe.md.

De asemenea, va reamintim ca aveti la dispozitie urmatoarele numere de telefoane:

  • Asigurari generale (Auto, Bunuri, de Persoane): +373 22224199, +373 22223440, +373 6033377
  • Asigurari de viata: +373 22279332, +373 79522513
  • Despagubiri auto: +373 22226154, +373 7977882
  • Despagubiri medicale: +373 22228916, +373 79770510
  • Despagubiri asigurari de viata: +373 22279332, +373 79522513
  • Despagubiri bunuri: +373 22225632, +373 78350050
Din grija pentru Dumneavoastra, GRAWE CARAT Asigurari Va recomanda ca in perioada urmatoare sa evitati zonele aglomerate, deplasarile si sa va izolati social pe cat este posibil!

MOLDCARGO

Pentru respectarea normelor sanitare recomandate de autoritati legat de evolutia actuala epidemiologica din tara generata de COVID-19, va informam ca compania MOLDCARGO a trecut la un regim special de activitate incepand cu data de 17 martie 2020, astfel incat s-a asigurat munca angajatilor de la domiciliu, pe cat a fost maxim posibil.

In cazuri de urgenta, suntem disponibili de a fi contactati la numere de telefon, indicate pe pagina noastra web, cit si pe pagina noastra de facebook.
Va rugam sa aveti grija de dvs. si de familiile dvs.!

www.moldcargo.md
#Moldcargo #Stamacasa #Eustauacasa

DONARIS Vienna Insurance Group

Stimati clienti,
In legatura cu situatia epidemiologica din Republica Moldova toti angajatii DONARIS Vienna Insurance Group vor continua activitatea de #acasa pe o perioada nedeterminata, fiindca viata dvs. si a angajatilor nostri este mai importanta pentru noi.

Astfel, ne gasiti pe canalele de comunicare:

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Orice adresare se va considera oficiala si se va procesa in timp rezonabil in functie de circumstante.

Aveti grija de sanatatea dumneavoastra si a celor dragi!
#LucramdeAcasa #Asigurari #ViataarePrioritate #DonarisVIG

ACORD GRUP SA

Stimati Clienti,

In conformitate cu pct. (3) al Hotaririi nr. 3 din 08 martie 2020 a Comisiei nationale extraordinare de sanatate publica, in Republica Moldova a fost instituit gradul de alerta cod portocaliu la nivel national referitor la situatia epidemiologica prin infectia cu COVID-19.

In acest sens, Compania de Asigurari ACORD GRUP SA, avand drept scop respectarea dispozitiilor emise de catre Comisia pentru Situatii Exceptionale a Republicii Moldova, va informeaza ca pe toata durata starii de urgenta, a instituit un program de lucru flexibil pentru angajatii sai, inclusiv munca de la distanta.

In situatia in care apare un caz asigurat, va rugam sa ne contactati fie prin intermediul numerelor de telefoane sau a adreselor electronice indicate mai jos:
Mai mult ca atat, Compania de Asigurari ACORD GRUP SA anunta clientii despre posibilitatea de a completa si a depune cererile de despagubire in mod online, fara a avea obligatia de a va prezenta la sediul companiei. 

Formularele si cererile de despagubire le puteti accesa de pe http://www.acordgrup.md

Informam ca termenul de primire a cererilor pentru constatarea amiabila a accidentului rutier si altor tipuri de asigurare va fi prelungit si nu se va limita la 48 ore. Toate cererile care vor fi receptionate se vor solutiona dupa stoparea carantinei.

In aceasta ordine de idei, va rugam sa respectati regulile de comportament si normele de protectie recomandate de catre Comisiei nationale extraordinare de sanatate publica si dupa posibilitate sa pastrati distanta fizica.

MOLDASIG SA

Stimati clienti, in scopul respectarii Hotararii nr. 9 din 15 martie 2020 a Comisiei nationale extraordinare de sanatate publica, privind evolutia situatiei epidemiologice a infectiei COVID-19, compania MOLDASIG si subdiviziunile teritoriale, incepand cu data de 17 martie 2020 vor activa in regim special.

Pentru ca ne pasa de sanatatea si siguranta dumneavoastra, puteti solicita servicii de asigurare in regim online, precum si notifica cazuri de asigurare si deschide dosar de daune la distanta. La fel, puteti solicita achitarea despagubirilor pentru dosarele in lucru, prin transfer bancar, formuland solicitarea prin email, cu indicarea datelor bancare, de identificare personala si a dosarului de daune.

  • Emailul pentru corespondenta oficiala este: info@moldasig.md.
  • Emiterea asigurarilor poate fi efectuata in regim online, completand formularul pe http://moldasig.md sau apelati direct serviciul call centru si vanzari online la tel.: 022-889-889.
Pentru a lua legatura cu reprezentantii subdiviziunilor teritoriale, aflati datele de contact urmand acest link.

Puteti inregistra cazuri de asigurare prin apel sau email, la urmatoarele contacte :

Despagubiri RCA:

Alte informatii, ce tin de activitatea companiei, le puteti alfa la: 022-889-889
999 accesari