1asig.ro
1asig.ro
Indemnizatiile achitate de ...

Indemnizatiile achitate de METROPOLITAN Life au avansat cu 23% in T1 2020

5 min. / 1.540 cuvinte
Pe parcursul primului trimestru din 2020, METROPOLITAN Life a platit indemnizatii totale in valoare de 26,82 milioane de lei, cu 23% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2019, cand acestea s-au ridicat la 21,88 milioane de lei.

PROMO


In acelasi timp, METROPOLITAN Life a inregistrat prime brute subscrise in valoare de 102,85 milioane de lei, in crestere cu 20% comparativ cu aceeasi perioada din 2019, cand valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la circa 85,72 milioane de lei.

"Astazi, mai mult ca niciodata, este important sa le fim alaturi clientilor nostri, in calitate de partener de incredere. Investitia in protectia financiara este un aspect extrem de important al realitatii prezente, iar, in aceasta perioada, am observat un interes crescut in randul clientilor nostri pentru siguranta individuala si a familiei. In continuare, prin toate liniile noastre de distributie - agentie, bancassurance, telemarketing si cea care adreseaza beneficiile pentru angajati, suntem pregatiti sa raspundem nevoilor complexe ale acestora", a declarat Carmina DRAGOMIR (foto), CEO, METROPOLITAN Life.

In prezent, peste 2,5 milioane de clienti beneficiaza de protectia financiara oferita de asigurarile de viata si pensiile private de la METROPOLITAN Life.

587 accesari