1asig.ro
1asig.ro
Incepe a doua etapa a campaniei ...

Incepe a doua etapa a campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate"

5 min. / 1.540 cuvinte
Tu stii... "totul despre asigurarile de sanatate"? A doua etapa a campaniei nationale de informare se desfasoara intre 15 si 31 ianuarie a.c. si invita romanii sa afle informatiile de baza despre aceste tipuri de polite, dar si despre cum pot avea un stil de viata sanatos.

PROMO


Obiectivele demersului "Totul despre asigurarile de sanatate" includ, printre altele, promovarea beneficiilor oferite de asigurarile de sanatate, promovarea unui stil de viata sanatos, dar si schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

In cadrul campaniei, romanii au ocazia de a vorbi cu Inimila - primul chatbot care ofera informatii despre asigurarile de sanatate, dar si sfaturi despre un stil de viata sanatos, dar si de a raspunde mai multor provocari lansate sub forma de concursuri.

Campania este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizata cu sprijinul ISF, UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinuta de EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, ASIGEST Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Mesajele campaniei sunt transmise de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro in calitate de Parteneri Media.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.

3.751 accesari