1asig.ro
1asig.ro
ISF organizeaza joi Conferinta ...

ISF organizeaza joi Conferinta Internationala "Calitatea in serviciile financiare. Cum putem avea consumatori mai informati?"

ISF - Institutul de Studii Financiare organizeaza joi, 18 noiembrie 2021, cea de-a VII-a editie a Conferintei Internationale "Calitatea in serviciile financiare. Cum putem avea consumatori mai informati?". Conferinta se desfasoara in sistem online pe canalele ISF de social media.

Evenimentul din acest an este organizat in studioul DIGI24 si va fi transmis live pe paginile de social media ale ISF - Facebook si LinkedIn, intre orele 10.00 si 14.00.

La 18 luni de la declansarea pandemiei COVID-19, pietele financiare au inregistrat modificari semnificative in procesele proprii si activitatile de relationare cu clientii. Promptitudinea in adaptarea la noua realitate a reprezentat avantajul competitiv al companiilor care au reusit sa-si mentina cota de piata. Editia Conferintei Internationale a ISF din 2021 este pusa sub semnul impactului pandemic in sectorul serviciilor financiare si in special al educatiei financiare si certificarilor nationale, care isi continua parcursul in ciuda restrictiilor sociale. Adaptarea mesajelor de comunicare la mediul online, transferul activitatilor de formare si certificare pe platforme - sunt oare suficiente pentru a reinventa educatia financiara in momente de criza financiara si incertitudine ?

Temele propuse pentru editia 2021 includ printre altele:

- Analiza situatiei actuale a pietelor financiare nebancare din Romania si identificarea principalelor probleme structurale ce reies din analiza cadrului de reglementare

- Masuri de adaptare a activitatii institutiilor financiare in contextul intensificarii incidentelor cibernetice

- Cresterea atractivitatii pietei de capital din Romania pentru investitori straini si emitenti si finantarea economiei

- Stabilitatea financiara pe pietele financiare nebancare din Romania

- Inteligenta artificiala si Big Data

- Abordari europene ale sistemelor de pensii private

- Perspective ale procesului de certificare profesionala in sectorul financiar nebancar

- Digitalizarea asigurarilor - cat de aproape suntem de atingerea acestui obiectiv?

- Implicatii ale legislatiei speciale in piata serviciilor financiare (GDPR, AML si ESG)

Mai multe detalii despre tematica si vorbitori gasiti AICI.