1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ISF a devenit membru asociat AFER

ISF a devenit membru asociat AFER

Institutul de Studii Financiare (ISF) anunta cu bucurie ca, in urma sedintei din data de 10 martie a Adunarii Generale a Asociatiei Facultatilor de Economie din Romania (AFER) a fost aprobata primirea ISF in cadrul AFER cu statutul de membru asociat.

"Pentru Institutul de Studii Financiare este o onoare primirea sa in AFER - unde se va regasi alaturi de facultatile cu profil economic din Romania, impreuna cu care Institutul desfasoara deja programe de educatie financiara si de formare profesionala. Este totodata si o recunoastere a contributiei ISF la asigurarea pregatirii, perfectionarii si specializarii profesionale a persoanelor care activeaza in domeniul serviciilor financiare", declara domnul prof. univ. dr. Marian SIMINICA, Director Executiv al ISF.

Cu o istorie de 21 de activitate in domeniul formarii si certificarii profesionale in pietele financiare, Institutul de Studii Financiare consemneaza aici doar cateva realizari remarcabile:

  • O platforma online de examinari si evaluari care a fost accesata de-a lungul anilor de catre: peste 81.000 utilizatori persoane fizice, 253 utilizatori entitati din piata financiara non-bancara si 19 furnizori de programe educationale autorizati de catre A.S.F.
  • Aproape 180.000 de persoane certificate in domeniul financiar non-bancar
  • Aproape 27.000 de participanti la sesiuni de formare profesionala
  • Peste 300 de programe tehnice si de dezvoltare profesionala
  • 9 acreditari nationale si 5 afilieri internationale

Institutul de Studii Financiare reitereaza cu aceasta ocazie misiunea sa de a contribui activ la realizarea obiectivelor AFER precum si a obiectivelor definite de propria sa strategie operationala.