1asig.ro
1asig.ro
IPJ Arges cauta asigurator RCA si ...

IPJ Arges cauta asigurator RCA si are un buget de peste jumatate de milion de lei

Inspectoratul de Politie Judetean Arges organizeaza o licitatie pentru a achizitiona servicii privind asigurarea obligtorie de raspundere civila (RCA - Carte Verde) pentru autovehiculele din dotare pentru o perioada de 12 luni.

Valoarea contractului este estimata intre 462.000 lei si 516.000 lei, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi reprezentat de pretul cel mai scazut.

Contractul va include minim 462 auto si maxim 516 auto. Se vor asigura si autovehiculele nou intrate in dotarea IPJ Arges in cursul anului 2022, pe perioada acordului cadru cu societatea de asigurari contractata, in conditiile prevederilor legale in domeniu.

Potrivit Caietului de sarcini, ofertantul trebuie sa dispuna de o retea teritoriala proprie, formata din cel putin o unitate (sucursala, agentie) inregistrata la Oficiul Registrului Comertului in fiecare judet si in municipiul Bucuresti, pentru efectuarea constatarii si lichidarii daunelor pentru vehicule, asa cum se prevede in actele normative in vigoare referitoare la asigurari si reasigurari.

Asigurarile vor fi valabile pentru autovehiculele care sunt inregistrate cu numere tip MAI, dar si pentru cele care suplimentar sunt inmatriculate in sistemul national sau vor fi inmatriculate in cursul anului 2022 in sistemul national.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 noiembrie 2021, ora 15:00.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Piata RCA in S1 2021: Prima medie a crescut cu 3%, in timp ce dauna medie a urcat cu 6%. Clasamentul asiguratorilor!