1asig.ro
1asig.ro

INS: Afacerile cu autovehicule au crescut in februarie 2019

5 min. / 1.540 cuvinte
In februarie 2019, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete fata de luna precedenta a crescut ca serie bruta cu 6%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a scazut cu 1,6%, arata datele Institului National de Statistica (INS).

PROMO


Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu autovehicule si motociclete a crescut atat ca serie bruta cu 4,2%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 4,3%.

In primele doua luni din 2019, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut fata de perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta cu 5%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 5,1%.

Februarie 2019 comparativ cu ianuarie 2019

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna februarie 2019, comparativ cu luna precedenta, a marcat o majorare de 6%, datorita cresterilor inregistrate la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (+23,8%), comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (+10%), comertul cu autovehicule (+5%) si la activitatile de intretinere si repararea autovehiculelor (+0,3%).

In acelasi timp, volumul pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in februarie 2019, comparativ cu luna precedenta a inregistrat o scadere cu 1,6%.

Februarie 2019 comparativ cu februarie 2018

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in februarie 2019, comparativ cu februarie 2018 a inregistrat o crestere cu 4,2% datorita majorarilor inregistrate la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (+52,9%), comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (+18,7%) si la activittile de intretinere si repararea autovehiculelor (+3,8%). Comertul cu autovehicule a scazut cu 3,1%.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna februarie 2019 a inregistrat o crestere cu 4,3% fata de luna februarie 2018. In

In primele doua luni din 2019

In perioada 1 ianuarie-28 februarie 2019, comparativ cu 1 ianuarie- 28 februarie 2018, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, a crescut cu 5%, datorita cresterilor inregistrate la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (+42,9%), activitatile provenite din comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (+11,7%), intretinerea si repararea autovehiculelor (+5,3%) si la comertul cu autovehicule (+1,1%).

Iar volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, din perioada 1 ianuarie-28 februarie 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, afacerile auto au crescut cu 5,1%.
1.843 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO