1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ICAR 2020: Conferinta

ICAR 2020: Conferinta "Asigurarile de Locuinte - Noi perspective" va avea loc marti, 27 octombrie

Conferinta "Asigurarile de Locuinte - Noi perspective", parte a ICAR - Forumul International al Riscurilor Catastrofale, ajuns la a XVII-a editie, se va desfasura marti, 27 octombrie 2020, intre orele 12.30 - 14.00, atragand atentia asupra necesitatii protectiei locuintelor din Romania.

ICAR 2020 vine in acest an intr-o forma Hybrid, adaptata noii realitati - cea in care offline-ul se imbina mai eficient cu online-ul, demonstrand ca unitatea pietei de asigurari si proiectele cu adevarat importante merg inainte in orice formula.

Conferinta are ca obiectiv identificarea solutiilor de crestere a segmentului asigurarilor de locuinte, in contextul actual.

Evenimentul va fi transmis live pe Zoom si pe canalul de YouTube al XPRIMM.

Cei interesati sa intre pe platforma Zoom, se pot inregistra la urmatoarea adresa, urmand a primi ulterior detaliile de conectare: http://www.xprimmevents.com/icar/

In Romania exista, in momentul de fata, circa 9 milioane de locuinte, iar in fiecare zi acestea sunt expuse, inevitabil, unei multitudini de riscuri. Inundatiile, incendiile, alunecarile de teren, dar si furturile din locuinta sunt doar cateva exemple. Cu toate acestea, nici 20% dintre locuintele din Romania nu sunt protejate printr-o polita de asigurare, nici macar cea obligatorie PAD.

La sfarsitul lunii septembrie 2020 erau active la nivel national aproximativ 1,76 milioane de asigurari obligatorii de locuinte (polite PAD), in crestere comparativ atat cu aceeasi luna a anului trecut cat si fata de luna precedenta, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale - PAID Romania, societatea privata care administreaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor.

In acest context, APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor a lansat, in octombrie 2020, cea de-a VIII-a editie a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, ce urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, cea care a devenit un adevarat scut de protectie in vremea pandemiei. Casa noastra are grija de noi, dar noi ce facem pentru ea?

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te.

PROMO