1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

IBR si certSIGN organizeaza, pe 29 octombrie, conferinta Cyberthreats & Cybersecurity Day 2020

IBR (Institutul Bancar Roman) si certSIGN organizeaza, pe 29 octombrie a.c., conferinta online CYBERTHREATS & CYBERSECURITY DAY 2020. Publicatiile XPRIMM sustin evenimentul in calitate de Partener Media.

Conferinta, va avea loc online, pe platforma MyConnector, reunind, de 6 ani intr-un singur eveniment, doua evenimente de referinta in domeniul securitatii cibernetice: conferinta CYBERTHREATS si conferinta CYBERSECURITY DAY 2020.

Deoarece autoritatile de reglementare acorda un interes cat mai crescut securitatii informatice, evenimentul isi doreste prin organizarea sa, cresterea gadului de informare si constientizare privind securitatea cibernetica, precum si furnizarea de solutii pentru prevenirea si gestionarea riscului cibernetic.

Printre temele de discutie vor fi abordate subiecte precum:
  • Impactul actualizarii cadrului legislativ asupra pietei securitatii cibernetice: Directiva NIS/ Legea nr. 362/2018 si Regulamentul UE nr. 881/2019 - Cybersecurity Act;
  • Provocari tehnologice in contextual crizei sanitare actuale.
Printre participanti si speakeri se numara reprezentanti ai autoritatilor de reglementare si ai unor institutii guvernamentale, reprezentanti de top din sistemul financiar bancar, experti nationali si internationali in domeniul securitatii cibernetice si consultanti in domeniul securitatii cibernetice.

Evenimentul contribuie la dezvoltarea profesionala a specialistilor din acest domeniu. De asemenea, tutoror participantilor li se va elibera un certificat emis de IBR, CU 4 credite de dezvoltare profesionala continua.

Pentru detalii si inscrieri: https://myconnector.ro/register-ticket/cybersecurity-day/492?data=eyJ0aWNrZXRzIjp7IjE0MjUiOjF9fQ==