1asig.ro

Guy Carpenter va folosi modelul de catastrofe naturale conceput de KCC

5 min. / 1.540 cuvinte
Guy Carpenter, divizia de reasigurari a MARSH & MC LENNAN Companies Inc., si-a exprimat acordul cu privire la licentierea catalogului de modele pentru catastrofe naturale, software de executie si analytics conceput de Karen Clark & Company (KCC).

PROMO


Acest acord multi-anual le va oferi clientilor Guy Carpenter acces la suita de modele de pericole naturale, software, vizualizari si abordari stiintifice ale KCC. Guy Carpenter sustine ca, folosind si propria expertiza, le va oferi clientilor un grad mai mare de inovatie si control.

Modelele KCC se regasesc pe platforma RiskInsight, care ofera o serie de instrumente care includ, printre altele, harti interactive la rezolutie ridicata, urmarire in timp real a evenimentelor, construire personalizata a modelelor. Guy Carpenter e primul intermediar care a obtinut accesul la platforma RiskInsight.

"Credem cu tarie ca, intr-o perioada de schimbari pe care o traverseaza industria, parteneriatul nostru cu KCC reprezinta un semnificativ pas de schimbare, mai ales in conditiile in care clientii nostri imbratiseaza un viitor diferit", subliniaza Rob BENTLEY - CEO, Strategic Advisory, Guy Carpenter.

"Modelele KCC produc estimari ale pierderilor, iar clientii nostri au incredere in ele. Platforma RiskInsight ofera valori unice de risc pentru o perspectiva mai profunda a potentialului de pierderi mari, impreuna cu o suita completa de aplicatii de valoare. In ultimii ani, KCC s-a asociat cu re/asiguratorii ce sunt lideri de piata. Asteptam cu nerabdare parteneriatul cu Guy Carpenter si potentialul pe care il va avea, la nivel global, asupra bazei extinse de clienti Guy Carpenter", spune Karen CLARK - CEO, KCC.

"KCC si Guy Carpenter au aceeasi viziune - industria de re/asigurari e pregatita acum pentru o schimbare de paradigma in abordarea actuala a modelarii riscului de catastrofa. Parteneriatul pe care l-am anuntat ne ofera acces la o platforma cu ajutorul careia putem accelera schimbari inevitabile in industria modelarii riscului de catastrofa", arata Peter HEARN - President & CEO, Guy Carpenter.

215 accesari
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO