1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Grupul ALLIANZ a alocat 6 mil. ...

Grupul ALLIANZ a alocat 6 mil. euro pentru ajutorarea si recuperarea victimelor cutremurelor din Turcia si Siria

Grupul ALLIANZ va pune la dispozitie sase milioane de euro pentru a sprijini eforturile de ajutor si de reconstructie dupa cutremurele din Turcia si Siria.

"Angajamentul ALLIANZ de a directiona sase milioane de euro este o expresie a solidaritatii fata de colegii si clientii nostri, precum si fata de cei dragi lor, care au fost afectati de cutremurele din regiune. Aceasta alocare de resurse, este, de asemenea, o expresie a increderii noastre neclintite in capacitatea societatilor si a persoanelor de a reconstrui si de a prospera in urma dezastrelor naturale. Oamenii din ALLIANZ, de pretutindeni, sunt gata sa-si asume rolul in sprijinirea acestor eforturi", a declarat Oliver BATE, CEO al ALLIANZ SE.

Un milion de euro a fost deja mobilizat printr-o colaborare a ALLIANZ Turkiye, ALLIANZ Partners si ALLIANZ Trade in Turcia pentru a sprijini un fond local special care ofera ajutor imediat persoanelor direct afectate de criza. Scopul primului val de sprijin variaza de la cautare si salvare pana la relocare si furnizarea altor provizii necesare.

Mai multe detalii aici .