1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Groupama si UNIQA si-au impartit ...

Groupama si UNIQA si-au impartit contul de asigurari auto al RATBV

Transportatorul public din Brasov, RATBV, a finalizat o licitatie organizata pentru achizitionarea de servicii de asigurare RCA si CASCO a vehiculelor societatii.

"Obiectul contractului il constituie achizitia de servicii de asigurare de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule (RCA) pentru un numar de 217 autovehicule si remorci, pentru o perioada de 12 luni (lot 1) si asigurare facultativa FULL CASCO cu fransiza 100 euro/eveniment, pentru 140 de autovehicule, pe o perioada de 12 luni (lot 2)", se arata in caietul de sarcini al procedurii.

Pentru lotul 1, conform datelor SEAP/SICAP, ofertele au fost depuse de Asirom VIG, FAST Brokers si Groupama. RATBV a desemnat castigatoare oferta Groupama Asigurari pentru suma 821.819,57 lei, de la 1,578 milioane de lei.

Lotul 2 a prezentat interes pentru Groupama si UNIQA Asigurari, ultimul asigurator adjudecandu-si contractul pentru 1,293 milioane de lei, de la un estimat 2,434 milioane de lei.

Mai multe detalii despre atribuire AICI.

In prima parte a lunii mai 2022, 1asig.ro a anuntat ca FAST Broker acastigat o licitatie organizata de RATBV pentru asigurarea RCA a unui numar de111 de vehicule electrice, polita fiind semnata pentru suma de 339.827,92 lei. Mai multe detalii AICI.

O luna mai tarziu, GROUPAMA Asigurari si-a adjudecat, in urma unei licitatii, un contract de asigurare facultativa FULL CASCO pentru 111 autovehicule electrice ale RATBV.

Estimata la 3,463 milioane de lei, polita a fost semnata pentru suma de 1,581 milioane de lei. Polita include o fransiza 100 euro/eveniment si a fost incheiata pentru 12 luni. Mai multe detalii AICI.

Mai multe detalii despre RATBV AICI.

Groupama si UNIQA Asigurari sunt jucatori din Top 10 al industriei de profil.

Sursa foto: ratbv.ro