1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Groupama lanseaza IntreabaMedic, ...

Groupama lanseaza IntreabaMedic, un nou serviciu gratuit inclus in asigurarile de calatorie

Groupama, unul dintre liderii pietei de asigurari din Romania, a lansat serviciul de telemedicina IntreabaMedic, care va fi inclus gratuit in contractele de asigurare de calatorie. Clientii companiei vor beneficia de sfaturi medicale si consultatii oferite de medici, prin intermediul WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS, cu ajutorul unui serviciu de chat medical care imbina inteligenta artificiala si interactiunea umana.

Prin intermediul sau, clientii pot adresa intrebari legate de problemele lor de sanatate, pentru a primi raspunsuri personalizate, care sa ii ajute sa ia cea mai buna decizie pentru starea lor de bine, in siguranta si confort, oricand si de oriunde. Serviciul este inclus automat in pachetul de baza al asigurarilor de calatorie, atat cele in strainatate, cat si in Romania si se activeaza pentru perioade de minim 30 de zile, multiplicabile in functie de durata politei, putand fi astfel accesat atat in timpul, cat si dupa revenirea din calatorie.

"Anticiparea nevoilor clientilor nostri a fost intotdeauna una dintre prioritatile noastre, la fel si gasirea de modalitati prin care sa raspundem cat mai eficient acestor nevoi, facand apel ori de cate ori este posibil la digitalizare si inteligenta artificiala. Este primul an post-pandemie in care oamenii incep sa reia calatoriile, la un nivel similar sau chiar peste cel din 2019. Lucrul acesta se intampla dupa o perioada in care am invatat sa privim diferit sanatatea si am inteles cat de important este sa ai alaturi, la nevoie, un specialist. In acest context am implementat serviciul IntreabaMedic - pentru a sti ca ai posibilitatea de a discuta oricand si de oriunde, chiar si din vacanta, cu un medic care te poate sfatui in legatura cu un tratament sau iti poate da o opinie in legatura cu o problema de sanatate. E un serviciu reconfortant si cu siguranta util pentru fiecare dintre noi", a declarat Calin MATEI (foto), Director General Adjunct Groupama.

Raspunsurile la solicitarile primite prin serviciul IntreabaMedic sunt oferite de medici acreditati, atat generalisti, cat si specialisti, licentiati sa profeseze in Romania, rolul inteligentei artificiale fiind doar acela de a eficientiza procesul si de a redirectiona intrebarile catre medicul cu specializarea cea mai potrivita. Prin intermediul acestui serviciu pot fi abordate subiecte legate de sanatate, care nu necesita o examinare medicala - sfaturi medicale, indrumari primare pentru investigatii, clarificarea unor neintelegeri si preocupari legate de medicamente, interpretarea testelor de laborator sau recomandari generale.

Serviciul IntreabaMedic poate fi adaugat si contractelor de Asigurare de sanatate - Spitalizare si Chirurgie, individuale sau de familie, pentru persoanele cu varsta mai mare de 16 ani si celor de grup IMM, ca asigurare suplimentara. Asigurarea pentru chat medical poate fi atasata produsului la emitere sau la reinnoire, accesul la serviciu fiind disponibil pe toata perioada de valabilitate a asigurarii.

Serviciul IntreabaMedic este dezvoltat in parteneriat cu ABI Global Health, unul dintre pionierii serviciilor de micro-consultatii si recomandari medicale din Europa.