1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GrECo Group isi stabileste cursul ...

GrECo Group isi stabileste cursul pentru viitor

GrECo Group pregateste o reorganizare in cadrul Consiliului Executiv si al Consiliului de Supraveghere al GrECo International Holding AG. Astfel, Friedrich NEUBRAND - Fondatorul companiei si Presedinte de lunga durata al Consiliului de Supraveghere - se va retrage din Consiliu la mijlocul anului 2023, urmand sa fie succedat de fiul sau, Friedrich NEUBRAND jun.

Friedrich NEUBRAND este convins ca "prin realinierea strategica, am stabilit cursul pentru un viitor de succes si independent, in deplin acord cu toate partile implicate."

Friedrich NEUBRAND jun. s-a alaturat afacerii de familie in 1987 si este Membru al Consiliului de Administratie din 2005. El a avut un rol esential in impulsionarea expansiunii internationale a companiei in Europa Centrala si de Est, in ultimele decenii. Grupul GrECo este prezent, in momentul de fata, pe 18 piete din Europa de Est. "Mutarea mea in Consiliul de Supraveghere asigura faptul ca noi, ca familie, suntem reprezentati in Consiliul de Supraveghere, precum si in Consiliul Executiv de catre fratele meu, Georg", subliniaza Friedrich NEUBRAND jun.

Georg WINTER, care a fost Membru al Consiliului Executiv al GrECo International Holding AG timp de aproape 10 ani, va prelua responsabilitatea pentru Vanzari si Managementul Conturilor.

Ante BANOVAC se alatura Consiliului de Administratie ca al treilea membru, alaturi de Georg NEUBRAND si Georg WINTER, membri de lunga durata ai Consiliului de Administratie. "Ma bucur ca, prin Ante BANOVAC, am reusit sa ocupam o pozitie importanta din punct de vedere strategic din propriile noastre randuri; este o completare ideala a Consiliului de Administratie", a declarat KR Friedrich NEUBRAND. Dupa mai multi ani in pozitii de conducere in industria asigurarilor, Ante BANOVAC s-a alaturat GrECo in 2014. In calitate de Membru al Comitetului Executiv in domeniul vanzarilor si al coordonarii pietei, el a modelat, in special, stabilirea si dezvoltarea ulterioara a pietelor la nivel international.

Friedrich NEUBRAND rezuma: "As dori sa le multumesc tuturor colegilor, clientilor si partenerilor, precum si Consiliului de Supraveghere al GrECo pentru cooperarea excelenta din ultimele decenii. A sosit momentul sa ma retrag din Consiliul de Supraveghere. La aproape 82 de ani si dupa o cariera profesionala intensa, ma voi concentra acum asupra problemelor de familie si a hobby-urilor mele."

Rezolutiile necesare vor fi adoptate in cadrul Adunarii Generale anuale si al reuniunii Consiliului de Supraveghere din iunie si vor fi puse in aplicare ulterior.