1asig.ro
1asig.ro
Gothaer Asigurari lanseaza un nou ...

Gothaer Asigurari lanseaza un nou produs de raspundere civila profesionala

5 min. / 1.540 cuvinte
Pentru cei constienti de riscurile la care se expun in fiecare zi in care profeseaza si care inteleg protectia oferita prin asigurare, Gothaer Asigurari Reasigurari lanseaza un nou produs - Polita de raspundere civila profesionala delictuala pentru erori si omisiuni (E&O). Aceasta polita se adreseasa unui numar mare de profesii, inclusiv constatatorilor de daune.

PROMO


Din pacate, orice profesionist poate face greseli in munca lui de zi cu zi, dar noua polita de raspundere civila profesionala delictuala pentru erori si omisiuni de la Gothaer ofera acoperire pentru cele mai multe dintre ele, precizeaza compania.


"Traim vremuri care ne invata, mai mult ca oricand, cat de important este sa fii responsabil pentru faptele tale si sa fii pregatit sa le faci fata. Noul nostru produs se adreseaza acelor profesionisti pentru care asigurarea de raspundere profesionala nu este obligatorie, dar este necesara. Este pentru aceia care realizeaza ca un mic pas gresit, cum ar fi o imprudenta sau o omisiune de orice natura ii poate face responsabili legal in fata clientilor lor si poate genera diverse probleme financiare care pot fi solutionate mai departe de noi, asiguratorul", a declarat Leslie J. BREER, CEO, Gothaer Asigurari Reasigurari.

Prin aceasta polita de asigurare se acorda despagubiri pentru daunele financiare provocate de cel asigurat, precum si pentru cheltuieli de judecata, daca este cazul. De asemenea, noul produs Gothaer include si acoperiri suplimentare, cum ar fi:
  • costul de recuperare/ inlocuire de documente pierdute/ distruse;
  • perioada extinsa de notificare a daunelor: 30 de zile de la expirarea politei de asigurare.
Acoperind numeroase profesii, de la profesori, mediatori, ghizi turistici, pana la detectivi particulari si multe altele, aceasta polita are un pret competitiv, nivelul primei de asigurare fiind influentat de maximul sumei asigurate pentru care opteaza clientul in vederea incheierii politei de asigurare (limita de raspundere/ eveniment), informeaza asiguratorul.

"Aceasta asigurare, care se adreseaza mai ales profesionistilor responsabili si constienti de ce inseamna cu adevarat o protectie financiara oferita prin asigurare, ii poate ajuta pe acestia sa continue sa profeseze in cazul in care apare un eveniment cauzat de ei prin neglijenta, omisiune, imprudenta sau eroare profesionala. Completand portofoliul existent de raspunderi oferite de Gothaer, polita de raspundere civila profesionala delictuala pentru erori si omisiuni (E&O) de la Gothaer este inca un sprijin oferit celor care aleg sa fie mai asigurati decat cred", declara Cosmin ANGHELUTA, Director General Adjunct si Director Executiv Vanzari, Gothaer Asigurari Reasigurari.

Polita de raspundere civila profesionala delictuala pentru erori si omisiuni (E&O) se adreseaza inclusiv constatatorilor de daune - aceasta acoperire fiind dezvoltata de Gothaer impreuna cu Asociatia Profesionala a Specialistilor in Daune si Riscuri (denumita si Asociatia Prime Risk Tech) tocmai pentru a acoperi cat mai bine nevoia de asigurare a specialistilor din domeniu si a le oferi o solutie adaptata asteptarilor acestora.

Gothaer vinde polita de raspundere civila profesionala delictuala pentru erori si omisiuni prin intermediul sediilor sale, precum si prin partenerii sai comerciali (brokeri sau agenti), dar si online pe online.gothaer.ro.

771 accesari