1asig.ro
1asig.ro

Generali Hong Kong a lansat Bill Insurance, pentru a veni in sprijinul asiguratilor care raman in urma cu facturile lunare

5 min. / 1.540 cuvinte
Generali Hong Kong a anuntat lansarea Bill Insurance - o premiera in piata -, care este, potrivit Generali, o solutie inovatoare creata pentru a acoperi plata facturilor lunare, in cazul in care asiguratul e spitalizat mai mult de trei zile consecutive. Conceput impreuna cu ZA, companie fintech si insurtech de top in Asia, produsul (ZA Bill Insurance), a fost creat pentru a le oferi clientilor o acoperire pentru circumstantele si provocarile neprevazute.

PROMO


Conform sursei citate, ZA Bill Insurance este o asigurare disponibila in doua variante - Accident Only (un plan basic) si, respectiv, Accident & Sickness (un plan comprehensiv) -, cu niveluri diferite de beneficii, consumatorii avand posibilitatea de a personaliza aceasta polita in baza propriilor niveluri de risc. Cu o prima anuala accesibila (2,3 USD), ZA Bill Insurance le ofera consumatorilor beneficii asigurate in suma de pana la 928,8 USD/an.

"Munca flexibila, cum ar fi freelancing si alte activitati independente, a inregistrat, in ultimii ani, un trend ascendent si, prin urmare, am observat o cerere tot mai mare de protectie impotriva dificultatilor bruste si imprevizibile pentru aceasta categorie de oameni. Intrucat acestia nu au o forma continua a contractului de munca, veniturile lor pot inceta, daca acesti oameni sunt spitalizati si nu mai pot munci si, astfel, este dificil sa tina pasul cu facturile si cheltuielile lunare. Asigurarea Bill Insurance le ofera un sentiment de siguranta, asigurandu-i ca pot tine pasul cu cheltuielile cu utilitatile, care sunt esentiale pentru a-i ajuta sa isi continue viata si sa se intretina mai bine pe ei si pe familiile lor", a declarat Cillin O'FLYNN - General Manager, Assicurazioni Generali S.p.A., Hong Kong.

Citand raporate oficiale, Generali Hong Kong noteaza ca, in 2020, numarul mediu de persoane angajate in acest tip de activitate flexibila, in Hong Kong, a ajuns la 741.000, reprezentand aproximativ 20% din forta totala de munca. Acest nivel este unul semnificativ mai mare comparativ cu media inregistrata in urma cu 10 ani. In 2010, numarul mediu de localnici care prestau activitati independente era 391.000, adica 11% din forta totala de munca.

890 accesari