1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Garda de Coasta isi asigura navele ...

Garda de Coasta isi asigura navele la Omniasig VIG. Prima de asigurare - aproape 600.000 euro

Garda de Coasta va plati Omniasig VIG suma de 579.500 euro pentru asigurarea navelor din dotarea institutiei in cursul anului 2023. La procedura s-a inscris doar Omniasig VIG, conform datelor publice.

Prima de asigurare a fost estimata 579.500 euro, conform anuntului de participare disponibil AICI.

"Obiectul achizitiei este contractarea serviciului de asigurare tip Casco si P&I pentru navele tip CPV si CPB, apartinand Garzii de Coasta, pe parcursul anului 2023, pe timpul deplasarii, stationarii si patrularii in Marea Neagra si Marea Mediterana", scrie in anuntul de participare publicat AICI.

Durata politei a fost stabilita la 11 luni.

Valoarea CASCO a navelor se apropie de 40 milioane de euro.

Garda de Coasta este o structura subordonata Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, avand misiunea de a asigura supravegherea frontierei si controlul trecerii acesteia cu Republica Ucraina pe o lungime de 207,9 kilometri, supravegherea frontierei si controlul trecerii acesteia cu Republica Bulgaria pe o lungime de 161,3 kilometri, supravegherea Dunarii interioare, canalului Macin si Sulina deschise navigatiei internationale pe raza de competenta a Sectoarelor Politiei de Frontiera Cernavoda, Isaccea, Tulcea, Pardina, Chilia si Sulina, supravegherea frontierei si controlul trecerii marii teritoriale, zonei contigue si a zonei economice exclusive a Romaniei la Marea Neagra, pe o lungime de 193,5 kilometri si respectarea prevederilor tratatelor, acordurilor, conventiilor si protocoalelor de frontiera incheiate cu Republica Ucraina si Bulgaria si a celor internationale la care Romania este parte, cu privire la frontiera de stat.

Omniasig este parte a grupului austriac Vienna Insurance Group si unul din primii cinci asiguratori locali dupa nivelul primelor subscrise in 2021.