1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Gala Premiilor Pietei Asigurarilor ...

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor va avea loc pe 26 august, la Clubul Diplomatic

Eveniment de traditie al pietei de profil din Romania, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020, aflata la editia a XX-a, va avea loc miercuri, 26 august a.c., in Bucuresti, la Clubul Diplomatic, intr-un cadru inedit, respectand masurile actuale privind distantarea sociala.

Astfel, asiguratorii care au inregistrat rezultate excelente anul trecut, produsele inovatoare lansate, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea profesionala vor fi rasplatiti cu distinctii recunoscute la nivelul pietei de asigurari din Romania. De asemenea, vor fi acordate distinctii pentru brokerii de asigurare cu rezultate remarcabile.

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de catre Revista PRIMM - Asigurari&Pensii, este un eveniment de traditie, marca si tinuta, care aduce, de 20 ani, recunoastere acestei importante industrii. GPPA si-a propus sa creeze noi standarde in piata de profil si sa recompenseze performanta, eficienta si calitatea in industria asigurarilor din Romania. Toate acestea sunt puse in valoare prin decernarea Premiilor Pietei Asigurarilor acordate de Publicatiile XPRIMM.

Pentru o companie de asigurari sau de brokeraj in asigurari obtinerea unui premiu in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor reprezinta o pozitionare distincta in piata asigurarilor si o dovada palpabila pentru clienti ca acea companie le ofera produse speciale.