1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GROUPAMA vrea contul de asigurari ...

GROUPAMA vrea contul de asigurari medicale al Administratiei Porturilor Constanta

GROUPAMA Asigurari a depus singura oferta la o licitatie organizata de Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" Constanta pentru achizitionarea de servicii de asigurari medicale private pentru personalul companiei, inclusiv pentru personalul din sistemul de conducere si dupa caz pentru coasiguratii (dependentii) acestora.

Viitorul contract a fost estimat la 4,023 milioane de lei.

"Compania achizitioneaza servicii de asigurari medicale private in conformitate cu prevederile Legii 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, a Normelor metodologice privind asigurarile voluntare de sanatate aprobate prin Ordinul nr. 1/22 februarie 2007 emis de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, ale Codului Fiscal si ale Contractului Colectiv de Munca aplicabil. Prin contractul de asigurare, achizitorul sau contractantul asigurarii se obliga sa plateasca o prima asiguratorului iar acesta se obliga, ca la producerea riscului asigurat, sa asigure accesarea serviciilor medicale acoperite, sa plateasca furnizorului de servicii medicale sau asiguratului, dupa caz, despagubirea, in limitele si termenele convenite. serviciile medicale asigurate sunt complementare serviciilor medicale acoperite prin sistemul asigurarilor de stat. Asigurarea va acoperi si consecintele unor afectiuni pre-existente pentru care exista recomandari medicale de efectuare a unor servicii medicale care fac obiectul contractului, in perioada de valabilitate a acestuia", scrie in anuntul de participare publicat AICI.

Viitoarea polita va acoperi aproape 1.000 de salariati, la care se adauga coasiguratii.

Contractul de asigurare va fi incheiat pe o perioada de 24 luni.

Alte detalii despre licitatie sunt disponibile AICI.

In prezent, serviciile de asigurari medicale pentru personalul Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" Constanta sunt furnizate de OMNIASIG Vienna Insurance Group pentru suma de 3,903 milioane de lei. Mai multe detalii AICI.

Parte a grupului francez GROUPAMA, asiguratorul roman este unul dintre primii cinci jucatori de profil in functie de nivelul primelor subscrise in 2021.