1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GROUPAMA preia de la Omniasig ...

GROUPAMA preia de la Omniasig contul de asigurari medicale al Administratiei Porturilor Constanta

GROUPAMA a castigat, din postura de unic ofertant, o licitatie organizata de Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" Constanta pentru achizitionarea de servicii de asigurari medicale private pentru personalul companiei, inclusiv pentru personalul din sistemul de conducere si dupa caz pentru coasiguratii (dependentii) acestora.

Contractul de asigurare a fost semnat pentru suma de 3,86 milioane de lei, de la un estimat de 4,023 milioane de lei.

"Compania achizitioneaza servicii de asigurari medicale private in conformitate cu prevederile Legii 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, a Normelor metodologice privind asigurarile voluntare de sanatate aprobate prin Ordinul nr. 1/22 februarie 2007 emis de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, ale Codului Fiscal si ale Contractului Colectiv de Munca aplicabil. Prin contractul de asigurare, achizitorul sau contractantul asigurarii se obliga sa plateasca o prima asiguratorului iar acesta se obliga, ca la producerea riscului asigurat, sa asigure accesarea serviciilor medicale acoperite, sa plateasca furnizorului de servicii medicale sau asiguratului, dupa caz, despagubirea, in limitele si termenele convenite. serviciile medicale asigurate sunt complementare serviciilor medicale acoperite prin sistemul asigurarilor de stat. Asigurarea va acoperi si consecintele unor afectiuni pre-existente pentru care exista recomandari medicale de efectuare a unor servicii medicale care fac obiectul contractului, in perioada de valabilitate a acestuia", scrie in anuntul de participare publicat AICI.

Polita emisa de Groupama va acoperi aproape 1.000 de salariati, la care se adauga coasiguratii.

Contractul de asigurare a fost incheiat pe o perioada de 24 luni.

Mai multe detalii despre atribuirea contractului AICI.

Alte detalii despre licitatie sunt disponibile AICI.

Anterior, serviciile de asigurari medicale pentru personalul Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" Constanta au fost furnizate de catre OMNIASIG Vienna Insurance Group pentru suma de 3,903 milioane de lei. Mai multe detalii AICI.

PROMO