1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GROUPAMA Asigurari lanseaza o noua ...

GROUPAMA Asigurari lanseaza o noua asigurare de sanatate, dedicata spitalizarii si chirurgiei

GROUPAMA Asigurari lanseaza Asigurarea de sanatate - spitalizare si chirurgie, un produs care vine in completarea abonamentului medical si acopera costurile asociate situatiilor medicale care necesita spitalizare sau interventii chirurgicale.

Disponibil in doua variante de accesare, in orice spital public sau privat sau doar in spitalele private din Reteaua de sanatate Regina Maria, produsul acopera cheltuielile medicale ce pot aparea ca urmare a unui accident, a unei imbolnaviri sau chiar a unei recidive dupa un prim eveniment, in limita a 20.000 euro/an.

Indiferent de varianta de accesare aleasa, persoanele asigurate pot opta pentru unul dintre cele trei niveluri de acoperire, intre 2.000 euro si 10.000 euro, in cazul unei spitalizari cu sau fara interventie chirurgicala.

Prin reinnoire si plata primei de asigurare, produsul ofera acoperire continua pe parcursul intregii vieti, fara sa fie necesara reevaluarea starii de sanatate la inceputul unui nou an contractual.

"Cei mai multi dintre noi suntem asigurati ai sistemului public de sanatate si avem poate si un abonament medical privat. Acestea sunt instrumente preventive, care ne ofera acces in clinici pentru consultatii, analize de laborator si investigatii sau reduceri la diverse servicii medicale pe care le folosim pentru diagnosticarea sau tratarea unor afectiuni minore. Exista si situatii in care abonamentul medical nu este suficient, cum este cazul unor interventii chirurgicale sau a unor situatii medicale care necesita spitalizare. De aceea am creat produsul Asigurare de sanatate - spitalizare si chirurgie, pentru a le oferi clientilor nostri posibilitatea de a depasi mai usor o astfel de situatie, care de cele mai multe ori inseamna nu doar o provocare de ordin fizic si emotional, ci si un efort financiar considerabil. Ca si alte produse din portofoliul nostru, si acesta este personalizabil si poate fi adaptat unor nevoi specifice" a declarat Calin MATEI, Director General Adjunct GROUPAMA Asigurari.

In limita sumei asigurate pentru fiecare eveniment in parte, pana la atingerea a 20.000 euro/an, clientii beneficiaza de decontarea directa a 100% din valoarea facturii, ca urmare a spitalizarii si/sau interventiei chirurgicale in Reteaua Regina Maria, partener strategic GROUPAMA, si in alte spitale private partenere sau de rambursarea a 100% din valoarea facturii, ca urmare a spitalizarii si/sau interventiei chirurgicale in orice alt spital privat.

De asemenea, se acorda si o indemnizatie fixa pe zi de spitalizare si procent din suma asigurata, in functie de complexitatea interventiei chirurgicale, pentru serviciile accesate in spitale publice. Produsul are acoperire internationala, astfel ca persoanele care aleg sa se trateze in spitale din afara tarii beneficiaza de rambursarea a 80% din valoarea facturii pentru spitalizare si/sau interventie chirurgicala.

In asigurare pot fi adaugati membri ai familiei, fiecare dintre acestia putand opta pentru nivelul de acoperire si asigurarile suplimentare potrivite nevoilor individuale. Copiii nou-nascuti pot fi de asemenea inclusi in asigurare, imediat dupa nastere, externare si inregistrare.

La produsul ales, clientii pot adauga si asigurari suplimentare, cu beneficii specifice, printre care acces la sesiuni de consiliere pentru sprijinirea sanatatii emotionale, chat medical cu medici dedicati, prin aplicatia de mesagerie WhatsApp, convalescenta dupa spitalizare sau indemnizatii in caz de fracturi, arsuri sau boli grave.

GROUPAMA Asigurari are in portofoliu si Asigurarea Medicala Integrala Individuala, un produs care propune o solutie completa de ingrijire a sanatatii, prin preventie, diagnostic si tratament, in parteneriat cu Reteaua de sanatate Regina Maria.

Mai multe detalii despre Asigurarea de sanatate - spitalizare si chirurgie, dar si despre Asigurarea Medicala Integrala Individuala puteti gasi pe site-ul GROUPAMA Asigurari.

GROUPAMA Asigurari are peste 1 milion de clienti individuali si peste 80.000 de companii.

GROUPAMA Asigurari este una dintre cele mai mari companii din piata si atins in 2020 un volum total al primelor brute subscrise de peste 1 miliard de lei, in scadere cu 2,3% fata de anul anterior, in conditiile in care pozitia pe RCA a fost in continuare una conservatoare. In afara RCA, cresterea este de 5,1% fata de anul precedent, cu un total al primelor brute subscrise de 943 de milioane lei. Totodata, compania raporteaza si o contributie IFRS de 10 milioane lei.