1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GROUPAMA Asigurari, Angajator de ...

GROUPAMA Asigurari, Angajator de Top pentru al patrulea an consecutiv

GROUPAMA Asigurari a obtinut pentru al patrulea an consecutiv certificarea internationala Angajator de Top, acordata de Top Employer Institute din Olanda, fiind cel mai mare angajator de pe piata asigurarilor locale, cu aproximativ 1400 de angajati.

Certificarea recunoaste calitatea practicilor de resurse umane din cadrul organizatiei, precum si instrumentele folosite in sprijinirea si dezvoltarea angajatilor.

"Certificarea Angajator de Top obtinuta de GROUPAMA Asigurari pentru al patrulea an la rand este rezultatul unei preocupari continue in ceea ce priveste crearea si devoltarea celor mai bune practici de resurse umane pentru angajatii, dar si pentru candidatii nostri. Este o reusita care ne bucura cu atat mai mult cu cat ea vine dupa un an dificil, in care am fost nevoiti sa gasim noi modalitati pentru a ramane aproape de echipa noastra, intr-un context fara precedent. Nimic nu ar fi fost insa posibil fara o mobilizare exemplara, fara acea cultura a bunei intentii si a bunei dispozitii pe care am construit-o impreuna si pe care am mentinut-o chiar si de la distanta. Multumirile merg, asadar, catre toti colegii nostri, care zi de zi ne inspira sa devenim cei mai buni", a declarat Judith KIS (foto), Director Resurse Umane si Logistica, GROUPAMA Asigurari.

Titlul de Angajator de Top este acordat in urma unei analize riguroase a politicii de resurse umane, a proceselor si practicilor, precum si a sistemelor informatice folosite in cazul strategiei de oameni, culturii organizationale, managementului talentelor, oportunitatilor de dezvoltare profesionala si programelor de invatare, competitivitatii pachetelor salariale si a beneficiilor acordate angajatilor.

Unul dintre liderii pietei de asigurari din Romania, GROUPAMA Asigurari este in acelasi timp si cel mai mare angajator de pe piata asigurarilor locale, avand aproximativ 1400 de angajati. Incurajarea performantei si dezvoltarea continua a echipei sunt o prioritate, GROUPAMA Asigurari oferind numeroase oportunitati de imbunatatire a abilitatilor prin training, certificari, best practice sharing, implicare in proiecte, dar si coaching pentru manageri, specialisti si persoane cheie din organizatie.

In contextul noilor conditii de lucru impuse de pandemia de coronavirus, GROUPAMA Asigurari a pus la dispozitia angajatilor tehnologia necesara gestionarii activitatii de la distanta, dar si o serie de instrumente esentiale pentru mentinerea unui nivel de angajament ridicat si a echilibrului emotional - consultanta de resurse umane, training-uri pentru o comunicare eficienta de la distanta, consiliere emotionala oferita de un specialist psihoterapeut sau sesiuni de coaching.

In plus, GROUPAMA Asigurari a continuat sa deruleze si programe de well-being, cu scopul de a incuraja orientarea colaborativa, de a sustine dezvoltarea personala continua si de a promova un stil de viata sanatos. Printre initiative se numara cursuri de nutritie si sport, acces la sfatul medicului online si offline, consiliere psihologica, programe de voluntariat sau proiecte de incurajare a mersului pe bicicleta.